Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

Χρηστίδης: «Ήταν δολοφονική επίθεση- Κάποιοι ήθελαν να θρηνήσουμε θύματα»

«Κάποιοι ήθελαν να θρηνήσουμε θύματα σήμερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, μετά την επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του κόμματος, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στα Εξάρχεια τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, σημείωσε ότι «πρόκειται για δολοφονική επίθεση γιατί ήταν η βολή από κοντινή απόσταση και με περισσότερους από έναν πυροβολισμούς».

«Δεν μπορεί το κέντρο της Αθήνας και αυτή η περιοχή των Εξαρχείων να συνεχίζει να είναι γκέτο και άβατο για τους πολίτες που αισθάνονται ανασφάλεια. Κάθε εβδομάδα δεχόμαστε στα γραφεία επιθέσεις» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Εξάλλου, σε παρέμβασή του στον ΣΚΑΪ ο Π. Χρηστίδης ανακοίνωσε πως τον αστυνομικό που έχει τραυματιστεί θα επισκεφθεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Μιλάμε για πολύ σοβαρό περιστατικό. Γι’ αυτό η κυρία Γεννηματά είχε τονίσει ότι πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν γκέτο στο κέντρο της Αθήνας», τόνισε ο κ. Χρηστίδης, για να συμπληρώσει: «Οι αρμόδιες υπηρεσίες και το υπουργείο πρέπει να δουν πολύ σοβαρά τα πράγματα. Ελπίζουμε να πάνε καλά όλα με τον αστυνομικό».