Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Είχα τάση για εμετό όταν άκουσα τον Τσίπρα να λέει ‘’Βόρεια Μακεδονία», αποκάλυψε ο Ζουράρις!

Αναγούλα, παλινδρόμηση και τάση για εμετό αποκάλυψε ο πρώην υφυπουργός Κώστας Ζουράρις ότι του προκάλεσε η αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί «Βόρειας Μακεδονίας» στη συμφωνία με τον Ζόραν Ζάεφ για την ονομασία των Σκοπίων.

«Όταν είπε ο Τσίπρας στα ελληνικά "Βόρεια Μακεδονία", άρχισα να έχω σπασμούς, ρίγος και τάση προς εμετό, όπως όταν μου είπαν τα αδέρφια μου ότι πέθανε η μητέρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, χωρίς ωστόσο να στηρίζει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό.

Ο κ. Ζουράρις υποστήριξε ότι «η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ έχει στοιχεία εξόχως προσβλητικά για την προσπάθεια που κάνουμε επί τρία χρόνια -εμβαλωματικώς, μπαλώματα κάναμε- να μειώσουμε, να αναχαιτίσουμε την κατρακύλα».

«Ένα πράγμα θα σας πω μόνο: ότι εγώ προέρχομαι προσωπικά -οι ΑΝΕΛ θα σας πουν τα δικά τους, εγώ είμαι συνεργαζόμενος- προέρχομαι από ένα επικό μείγμα: Κωνσταντινουπολίτης και Κρητομακεδών και αν χρειαστεί να ψηφίσω, δεν θα ψηφίσω τα ελάττωνα», κατέληξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Send this to a friend