Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Βόσκαρη μέσα από τη φυλακή – Καρφώνει τον Δούκα πώς σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ!ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ!

Η προϋπόθεση της συμμετοχής άνω του 50% για να είναι έγκυρο το δημοψήφισμα αποτελεί αυτές τις ώρες το βασικό θέμα των συζητήσεων μεταξύ των πολιτικών κομμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις ώστε να υπάρξει κοινή στάση των κομμάτων και να εισηγηθούν αποχή στους πολίτες από το δημοψήφισμα, ώστε να ακυρωθεί η όποια ισχύς του.

Η προϋπόθεση της συμμετοχής άνω του 50% για να είναι έγκυρο το δημοψήφισμα αποτελεί αυτές τις ώρες το βασικό θέμα των συζητήσεων μεταξύ των πολιτικών κομμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις ώστε να υπάρξει κοινή στάση των κομμάτων και να εισηγηθούν αποχή στους πολίτες από το δημοψήφισμα, ώστε να ακυρωθεί η όποια ισχύς του.

Αποκάλυψη Ν. Παπανδρέου: «Πρωτοπαλίκαρο του Βενιζέλου πλησίασε στη Βουλή τον Γιώργο και του είπε “είσαι παρελθόν”»
Βενιζέλος: Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα Αριστερά
Χρυσοχοΐδης για Φουρθιώτη: «Στους 10 από τους 11 μήνες είχε ένα ή δύο άτομα χωρίς αυτοκίνητο»
Κίνημα Αλλαγής: Αιτία «πολέμου» οι κλειστές διαδικασίες στις εσωκομματικές εκλογές- «Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούμε κάτι τέτοιο»
Γιώργος Καραϊβάζ: Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου για την γρήγορη εξιχνίαση της δολοφονίας του δημοσιογράφου
Νέο “προσκλητήριο” Μητσοτάκη για τους εμβολιασμούς – Στόχος να έχουν εμβολιαστεί ως τις αρχές Μαΐου όλοι οι πολίτες άνω των 60 ετών