
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η Walt Disney Company δωρίζει 15 εκατομμύρια δολάρια για να στηρίξει τις προσπάθειες αντιμετώπισης των συνεπειών και ανοικοδόμησης ενώ μαίνονται οι φονικές πυρκαγιές στη Νότια Καλιφόρνια που άφησαν πίσω τους 11 νεκρούς και κατέστρεψαν προάστια του Λος Άντζελες.
Η Paramount προχώρησε σε δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων σε οργανισμούς που συνεισφέρουν για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης, στο Ίδρυμα του Πυροσβεστικού Σώματος του Λος Άντζελες, στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό, στην Περιφερειακή Τράπεζα Τροφίμων του Λος Άντζελες, στη World Central Kitchen και στην Εταιρεία Προστασίας Κατοικίδιων Ζώων – Best Friends Animal Society.
Εν τω μεταξύ, το Ίδρυμα του πρακτορείου ταλέντων CAA έχει δημιουργήσει το Ταμείο SoCal Fire Fund για να παράσχει υποστήριξη σε όσους επλήγησαν. Τη διαχείριση του Ταμείου ανέλαβε το Entertainment Industry Foundation, μη κερδοσκοπικός οργανισμός της βιομηχανίας ψυχαγωγίας με έδρα το Λος Άντζελες.
«Καθώς αυτή η τραγωδία συνεχίζει να εκτυλίσσεται, η Walt Disney Company δεσμεύεται να υποστηρίξει την κοινότητά μας και τους εργαζόμενους μας καθώς εργαζόμαστε όλοι μαζί για να ανακάμψουμε και να ξαναχτίσουμε από αυτήν την απίστευτη καταστροφή» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Μπομπ Άιγκερ, σύμφωνα με το Variety. «Ο Γουόλτ Ντίσνεϊ ήρθε στο Λος Άντζελες με κάτι περισσότερο από την απεριόριστη φαντασία του και επέλεξε να κάνει το σπίτι του εδώ, να κυνηγήσει τα όνειρά του και να δημιουργήσει μια εξαιρετική αφήγηση που σημαίνει τόσα πολλά για τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε βοήθεια σε αυτή την ανθεκτική και ζωντανή κοινότητα αυτή τη στιγμή ανάγκης» τόνισε.
«Θα υποστηρίξουμε ζωτικούς οργανισμούς που προσφέρουν βασικές υπηρεσίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Disney. «Επιπλέον, εργαζόμαστε όλο το εικοσιτετράωρο για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ευημερία των εργαζομένων μας, πολλοί από τους οποίους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές, και σκοπεύουμε να παρέχουμε περαιτέρω πόρους στο Ταμείο Αρωγής Εργαζομένων για να βοηθήσουμε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες ως αποτέλεσμα αυτής της κρίσης» σημειώνεται.
<>
Ροή Ειδήσεων
12/02/2025 | 09:21
Σεπόλια: Συνελήφθη φύλακας σιδηροδρομικής διάβασης επειδή δεν κατέβασε τις μπάρες – Κινδύνευσε οδηγός δικύκλου με παράσυρση
12/02/2025 | 09:10
Υπουργός Άμυνας ΗΠΑ: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να επενδύσουν περισσότερα στην άμυνά τους
12/02/2025 | 09:08
Κ. Παπαζάχος: Ο κόσμος δεν έπρεπε να φύγει από τη Σαντορίνη – Ανησυχία για την «κόπωση κινδύνου»
12/02/2025 | 09:00
Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά για το παρασκήνιο με τη Δάφνη Μπόκοτα: «Δηλαδή χαζοί είμαστε;»
12/02/2025 | 08:50
Σεισμοί στη Σαντορίνη: Κλειστά τα σχολεία μέχρι την Παρασκευή, η σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται στα ίδια επίπεδα – Τι συνιστούν οι ειδικοί

12/02/2025 | 08:40
Καιρός: Άστατος στα δυτικά, επιστρέφει ο χειμώνας το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση
12/02/2025 | 08:30
Συντάξεις: Διορθώνει ο ΕΦΚΑ τα λάθη στις κρατήσεις της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων – Έγιναν με τις παλιές κλίμακες
12/02/2025 | 08:20
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η ΕΚΤ να αξιολογήσει τον αντίκτυπο των συγκρούσεων στη σταθερότητα των τιμών – Να μην αποφασίσει μόνη για το «ψηφιακό ευρώ»

11/02/2025 | 12:26
Συγκλονίζει ο Γιάννος Παπαντωνίου: «Δεν είναι πολύ μακριά η ώρα του αποχαιρετισμού»
11/02/2025 | 14:00
Άννα Αδριανού σε συγκλονιστική εξομολόγηση: «Πολλές φορές έπαιρνα τηλέφωνο σε αυτόν τον αριθμό, μέχρι που ακυρώθηκε»

11/02/2025 | 13:00
Ζωή Τηγανούρια για Eurovision: «Διεθνές πανηγύρι, κακή η απόπειρα να στείλουμε κάτι που μοιάζει με παραδοσιακό»
11/02/2025 | 13:50
Λέκκας: Πρόκειται για κλασσική σμηνοσειρά – Η δραστηριότητα δεν έχει να κάνει με τις ηφαιστειακές διεργασίες

11/02/2025 | 07:57
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Γιώργο Αμούτζα: «Μπορείς να μου πεις γιατί πήγες στο J2US;»
11/02/2025 | 15:48
Καίτη Γκρέυ: Τι περιέχει η διαθήκη της και ποιος είναι ένας από τους κληρονόμους της περιουσίας της;
11/02/2025 | 11:15
ΑΑΔΕ: Μαζικές διασταυρώσεις εισοδημάτων – Στο «μικροσκόπιο» εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ και influencers
11/02/2025 | 07:56
Τάκης Ζαχαράτος: «Αυτοί οι τέσσερις είχαν θυμώσει που τους σατίριζα, είναι γνωστό»

11/02/2025 | 08:00