• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 08:34

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η Κατερίνα Βρανά συγκίνησε με την εμφάνιση στη συναυλία που έγινε για εκείνη (ΦΩΤΟ)

Η Κατερίνα Βρανά, πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας όταν αρρώστησε βαριά πριν περίπου ένα χρόνο.

Η ηθοποιός και stand up comedian, βρισκόταν στη Μαλαισία όταν μπήκε στο χειρουργείο για επείγουσα σκωληκοειδεκτομή και ειλεοστομία λόγω ευρημάτων φλεγμονής ειλεού και τυφλού. Μετεγχειρητικά είχε εμφανίσει βαρύτατο σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια. Μετά από ένα μήνα νοσηλείας εκεί, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και νοσηλεύτηκε για δυο μήνες σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης λοιπόν, (7/6) 2.100 άτομα γέμισαν τις κερκίδες και τα σκαλιά του ΒΕΑΚΕΙΟΥ θεάτρου στον Πειραιά, με σκοπό να στηρίξουν την Κατερίνα Βρανά και για τον ίδιο σκοπό, στη σκηνή ανέβηκαν δεκαεννιά συνάδελφοι της-κορυφαίοι stand up κωμικοί, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Η ίδια εμφανίστηκε στη σκηνή, μίλησε με πολύ θάρρος και χιούμορ για την περιπέτεια της υγείας της, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες.

Από την διοργανώτρια εταιρία στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης το εξής μήνυμα για τη συναυλία:

Η 7η Ιουνίου πέρασε στην ιστορία ως η μεγαλύτερη stand up παράσταση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Ως μια βραδιά που σηματοδοτεί πως μόνο με την αλληλεγγύη μπορούμε να πάμε ένα βήμα πιο κάτω. Όσοι και όσες δεν καταφέρατε να είστε μαζί μας, αλλά θέλετε να βοηθήσετε την Κατερίνα μπορείτε ακόμη να το κάνετε, καταθέτοντας το ποσό της επιλογής σας σ’ έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς με την αιτιολογία “V for Vrana».

Ελλάδα
BANK: ALPHABANK
ΙΒΑΝ: GR74 0140 1150 1150 0231 0036 219
BIC: CRBAGRAA
ACCOUNTHOLDER: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΛΟΥΙΖΑ ΒΡΑΝΑ

Αγγλία
BANK: NATIONAL WESTMINSTER BANK PLC (a.k.a. NATWEST)
IBAN: GB04 NWBK 6004 0419 2178 03
BIC: NWBKGB2L
ACCOUNT HOLDER: K L VRANA

Κλείνοντας, δανείζομαι την πρόταση του Μηνά Κωνσταντίνου, όπως δημοσιεύτηκε στο Thepressproject.gr, στο άρθρο του με τίτλο: «Η Κατερίνα Βρανά και ο στρατός της σκορπίζουν απλόχερα ελπίδα»: «Η Κατερίνα Βρανά έχει ήδη νικήσει. Ευχή όλων μας, να τρέξει σύντομα και τον γύρο του θριάμβου».

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Κορομηλάς

Send this to a friend