• Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου
  • 01:36

Αθήνα

19 oC

αραιές νεφώσεις

Μαρία Κάλλας: Η µεγάλη ντίβα «επιστρέφει» στην Αθήνα (vid)

Η Μαρία Κάλλας επιστρέφει στην πατρίδα της, 42 χρόνια μετά το θάνατό της.

Η Μαρία Κάλλας επιστρέφει στην πατρίδα της, 42 χρόνια μετά το θάνατό της.

Λίγοι μήνες απομένουν έως ότου το ελληνικό κοινό να δει και πάλι τη Μαρία Κάλλας στη σκηνή να ερµηνεύει, µε τον δικό της µοναδικό τρόπο, τους διάσηµους ρόλους που την έκαναν γνωστή σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η ιστορική αυτή καλλιτεχνική «µετενσάρκωση» θα πραγµατοποιηθεί µε τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας των ολογραµµάτων στην οποία βασίζεται η πολυσυζητηµένη παράσταση «Callas in Concert» που θα παρουσιαστεί, στις 11 και 12 Νοεµβρίου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισµού Ελληνικός Κόσµος.

Πρόκειται για το τελευταίο πρότζεκτ της εταιρείας Base Entertainment η οποία πρωταγωνιστεί, τα τελευταία χρόνια, στον χώρο του περιεχοµένου ζωντανής ψυχαγωγίας και στην ολογραµµατική τεχνολογία. Είναι η ίδια εταιρεία που είχε δηµιουργήσει το εντυπωσιακό ολόγραµµα του Μάικλ Τζάκσον, που ξεσήκωσε τα πλήθη το 2014 στην τελετή απονοµής των βραβείων Billboard, αλλά και εκείνα του Ελβις Πρίσλεϊ και της Μαντόνα.

Οι δύο παραστάσεις του Νοεµβρίου στην Αθήνα αποτελούν µια µοναδική ευκαιρία για όσους δεν πρόλαβαν να δουν την Κάλλας επί σκηνής. Το ολόγραµµά της στοχεύει στη δηµιουργία ενός αποτελέσµατος το οποίο να προσεγγίζει, όσο το δυνατόν περισσότερο, το ζωντανό. Γι’ αυτό εξάλλου και στη σκηνή θα παίζει ζωντανά µουσική η ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Send this to a friend