Αθήνα

8 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Το Ηράκλειο Κρήτης και ο πολιτισμός του θα λάβει μέρος σε διεθνές ντοκιμαντέρ

Το τηλεοπτικό δίκτυο ARTE προετοιμάζει ντοκιμαντέρ που ασχολείται με θέματα πολιτισμού και το Ηράκλειο Κρήτης θα είναι μέρος.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ARTE προετοιμάζει ντοκιμαντέρ που ασχολείται με θέματα πολιτισμού και το Ηράκλειο Κρήτης θα είναι μέρος.

Το Ηράκλειο Κρήτης, οι Μινωίτες και γενικότερα ο πολιτισμός του, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Ευρώπης, με αφορμή το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το τηλεοπτικό δίκτυο ARTE. Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μέλη του Ευρωπαϊκού τηλεοπτικού δικτύου, βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο προκειμένου να σχεδιάσουν το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής του ντοκιμαντέρ που αναμένεται να παρουσιαστεί τα Χριστούγεννα του 2019.

Σε αυτό το πλαίσιο και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου, η Γαλλίδα σεναριογράφος και σκηνοθέτης κ. Marie Laure Daguenel συναντήθηκε με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου κ. Gian Andrea, Garancini και συζήτησαν τις ενότητες του ντοκιμαντέρ, καθώς το ARTE επιθυμεί να αναδείξει όλες τις πλευρές της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς από τους Μινωίτες έως σήμερα, προβάλλοντας τόπους και ιστορίες απ΄ όλη την Κρήτη.

Send this to a friend