Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η απάντηση της Αθήνας στην Τουρκία: Ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και υπεράσπισης κυριαρχίας – Τους αρχηγούς ενημερώνει ο Μητσοτάκης

TROLL EAT

Απίστευτο: Εμφανίστηκε η επιλογή «κερνάει ο Σώρρας» στις αγορές μέσω internet

Με τον δικό του… τρολίστικο τρόπο σχολιάζει ο Νίκος Ζαχαριάδης τις υποσχέσεις του Αρτέμη Σώρρα για πληρωμή της εφορίας όσων του το ζητήσουν. Διαβάστε αναλυτικά το ξεκαρδιστικό κείμενό του που δημοσιεύτηκε στο protagon.gr: Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους επιχείρησαν σήμερα να πραγματοποιήσουν πληρωμές μέσω διαδικτύου καθώς πλέον μπορούν αντί να πληρώσουν οι ίδιοι να χρεώσουν τον […]

Όσοι αντιμετώπισαν με ειρωνεία τις υποσχέσεις του ιδρυτή της οργάνωσης End National Debt ότι θα πληρώνει εκείνος τα χρέη των Ελλήνων θα πρέπει τώρα να αναθεωρήσουν την άποψή τους. Γιατί οι πρώτες μεγάλες διαδικτυακές εταιρίες άρχισαν να κάνουν δεκτές της πληρωμές των αγορών από τον Αρτέμη Σώρρα!

sorras_banking

Έτσι, ενώ μέχρι τώρα όποιος πραγματοποιούσε αγορές μέσω internet μπορούσε να επιλέξει αν θα πληρώσει με αντικαταβολή, μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω κάποιας ειδικευμένης υπηρεσίας όπως το Pay Pal, από σήμερα έχει και μια τέταρτη επιλογή: να χρεώσει τον Έλληνα πολυδισεκατομυριούχο ο οποίος προσφέρεται να καλύψει ο ίδιος τον λογαριασμό.

Όπως είναι προφανές, τώρα που ο Αρτέμης Σώρρας γίνεται δεκτός από όλο και περισσότερους οργανισμούς ως μέθοδος εξόφλησης και οι πιστοί οπαδοί του δικαιώνονται, οι εκπρόσωποι της διαπλεκόμενης κοινής λογικής που πολέμησαν με λύσσα τον εφευρέτη διαστημικής τεχνολογίας κατάπιαν τη γλώσσα τους. Και καλούνται την επόμενη φορά να είναι λιγότερο δύσπιστοι απέναντι στους ανθρώπους που έρχονται με καλές προθέσεις να παραμυθιάσουν τους πολίτες.

TROLL ALERT – H ΣΤΗΛΗ TROLLEAT ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Πώς κατασκευάζονται… οι προφητείες! Διαβάστε την ιστορία μιας απίστευτης φάρσας!
Ο Ευ. Αντώναρος παρακολούθησε από το θεωρείο την ομιλία Τσίπρα στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Επιτέλους, δικαίωση! Πρεσβευτής γεύσεων της ελληνικής υπαίθρου αναλαμβάνει στο Trip Advisor ο Κώστας Καραμανλής
Αποκαλυπτικό ντοκουμέντο Ζαχαριάδη! Ξένοι πράκτορες σκόπευαν να εξοντώσουν με εμβόλια τον Καραμανλή
Αποκλειστικό Ν. Ζαχαριάδη! Καρανίκας: «Εννοούσα να πάνε στο χωριό ‘’Τσακίδια’’ στην ορεινή Κορινθία»
Το Bατράχι “ξαναχτυπά” με αποκλειστικό: Ο Τσιπρας έσβησε όλα τα likes του από τις φωτογραφίες του Βαρουφάκη!