• Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου
  • 05:48

Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Δημοσκόπηση-γροθιά: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 78,9 % διαφορά από τη ΝΔ!

Νίκος Ζαχαριάδης Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης στο protagon.gr

dimoskopisi

Κόλαφος για τις αντικυβερνητικές εταιρίες δημοσκοπήσεων η έρευνα που δημοσιεύθηκε σε ανεξάρτητη εφημερίδα υπόδειγμα δημοσιογραφίας

Την αμέριστη συμπαράσταση του εκλογικού σώματος στην κυβέρνηση δείχνει μια νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό ανεξάρτητης εφημερίδας σύμφωνα με την οποία η εκτίμηση ψήφου υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει το εντυπωσιακό ποσοστό του 82%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα διενεργήθηκε μετά τα τελευταία γεγονότα (περικοπές συντάξεων, σκάνδαλο τράπεζας Αττικής, Τηλεοπτικές Άδειες, αποδόμηση Χρήστου Καλογρίτσα), τα οποία καλύφθηκαν με σκανδαλώδη μεροληψία από τα μέσα της διαπλοκής των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν έχουν συνοδεύσει τον Χρήστο Παππά στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα όπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας «Κάππαρη Search», το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ να ήταν ακόμα πιο υψηλό, αλλά πλέον δεν θα χωρούσε η μπάρα στην εικόνα και θα ήταν προβληματική η απεικόνιση στο layout.

Υψηλά ποσοστά εμφανίζει επίσης και η ικανοποίηση για τις μέχρι τώρα επιδόσεις της κυβέρνησης καθώς το 87,5% δηλώνει ότι του αρκεί που τα παιδιά προσπάθησαν ενώ και το υπόλοιπο 12,5% διευκρινίζει ότι συμφωνεί με με το 87% αλλά ήθελε να φτιάξει στην τελική πίτα των ποσοστών το Pacman και γι’ αυτό απάντησε διαφορετικά.

Την έρευνα σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη που έκανε λόγο για «απάντηση στις στημένες βόθρο-δημοσκοπήσεις εκ μέρους του λαού ο οποίος ξέρει να εμπιστεύεται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και τα υπόλοιπα αντικειμενικά μέσα».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)