Αθήνα

12 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

SMS Πάνου Καμμένου στον Πούτιν: «Μου έλεγες ψέματα ότι δεν έχεις μια;»

SMS Πάνου Καμμένου στον Πούτιν: «Μου έλεγες ψέματα ότι δεν έχεις μια;»

Νίκος ΖαχαριάδηςΓράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης στο protagon.gr

Τα μηνύματα του Πάνου Καμμένου και του Βλάντιμηρ Πούτιν όπως δημοσιεύθηκαν στα wikileaks

Απαρηγόρητος εμφανίζεται ο Πάνος Καμμένος στα SMS που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο άντρες, ο Πάνος Καμμένος εγκαλεί τον «αγαπημένο του Βλαδίμηρο» γιατί του είπε ψέματα ότι δεν έχει χρήματα και δεν μπορούσε να δανείσει τη χώρα μας.

Αναγκάζοντάς τον να κάνει «γαργάρα» την υπόσχεση για τα δανεικά από τη Ρωσία.

[adsense]

Οσο κι αν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προσπαθεί να κρατήσει μια αξιοπρεπή στάση απέναντι στον Ρώσο Πρόεδρο, δεν μπορεί να κρύψει τη «γεύση της προδοσίας» που τον διακατέχει. Μάλιστα σε κάποιο από τα μηνύματα, όταν προσπαθεί να του υπενθυμίσει ποιός είναι, επικαλείται και τις κοινές θρησκευτικές τους πεποιθήσεις προκειμένου να τον φέρει στο φιλότιμο.

Τέλος, ιδιαίτερα πληγωμένος πρέπει να αισθάνθηκε ο Πάνος Καμμένος και από τις απαντήσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος υποκρίνεται ότι δεν θυμάται τον Έλληνα σύντροφό του, με τον οποί υποτίθεται τους ενώνουν οι κοινοί αγώνες για την ανακατάληψη της Αγιάς Σοφιάς και για την συντριβή της Δύσης.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Send this to a friend