Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση η υπάλληλος της Βουλής που περνά τις τροπολογίες!

Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση η υπάλληλος της Βουλής που περνά τις τροπολογίες!

Με έντονα συμπτώματα λιποθυμίας εξαιτίας του υπερβολικού φόρτου εργασίας διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό η υπεύθυνη της υπηρεσίας αναρτήσεων που είχε επιφορτιστεί με το νομοσχέδιο για την Έρευνα.

[adsense]

Η άτυχη υπάλληλος δεν σταμάτησε να κρατάει τις ρουσφετολογικές τροπολογίες (μερικές μάλιστα σε post-it) ακόμα και όταν οι τραυματιοφορείς την μετέφεραν στο ασθενοφόρο.

Δεν άντεξε τις αναρίθμητες τροπολογίες που της έφερναν αδιάκοπα  από χθες υπουργοί και βουλευτές για να τις εντάξει στο νέο νομοσχέδιο. Και τελικά κατέρρευσε. Πρόκειται για την υπάλληλο της Βουλής που τις τελευταίες 48 ώρες δεν έχει σταματήσει να φωτοτυπεί και να επισυνάπτει στο νομοσχέδιο της Κυριακής άσχετες προσθήκες.

Οπως φαίνεται η συγκυρία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την άτυχη 35χρονη υπάλληλο. Από τη μια μια σειρά από εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια που εκκρεμούσαν εδώ και καιρό και δεν είχαν περάσει λόγω έλλειψης νομοσχεδίων. Από την άλλη η απεργία των δημοσιογράφων που βοηθάει όσους θέλουν να περάσουν φωτογραφικές τροπολογίες να το κάνουν ανενόχλητοι.

Ιδιαίτερη δυσκολία αντιμετώπισε μάλιστα στην ιστορική τροπολογία που απαλλάσσει τον Γιώργο Σταθάκη και τον Κώστα Φωτάκη που κατηγορούνται για διασπάθιση κονδυλίων για ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Κρήτης η οποία ήρθε για τέταρτη φορά – μόνο που τώρα ήταν γραμμένη με αόρατο μελάνι προκειμένου να μην την δει αυτή τη φορά κανείς και την εμποδίσει ξανά.

Επίσης ιδιαίτερη πρόκληση για τη νεαρή υπάλληλο ήταν και η τροπολογία για αναδρομική πρόσληψη δύο δημοσιογράφων στο υπουργείο Εσωτερικών, που αποτελούνταν απλώς από δύο φωτογραφίες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της 35χρονης παραμένει σταθερή, ενώ συνεχίζουν από κεκτημένη ταχύτητα να φθάνουν τροπολογίες ακόμα και στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.

Πηγή protagon.gr

Send this to a friend