• Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου
  • 05:50

Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Αλλάζει το κλίμα ο Τσίπρας με μεταγραφές βόμβες! Φέρνει Τσουκάτο-Πανταγιά-Μαντέλη και τινάζει την μπάνκα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στην διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ προς το κέντρο.

Μετά την προσέγγιση στον πρώην υπουργό Νίκο Χριστοδουλάκη η οποία τελικά δεν προχώρησε, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε μεταγραφές βόμβες με ορίζοντα τον ανασχηματισμό. “Γυαλίζει το μάτι του όπως του Κοσκωτά όταν ήταν να φέρει τον Ντέταρι” σημειώνουν άνθρωποι που είναι δίπλα του.

Σύμφωνα με αυτούς, ο πρωθυπουργός φαίνεται να έχει “κλείσει” τους παλιούς, στενούς συνεργάτες του Κ. Σημίτη κ.κ Τσουκάτο, Πανταγιά και Μαντέλη.

Όπως τονίζουν συνεργάτες του κ. Τσίπρα “ο πρόεδρος πάντα εκτιμούσε τον Κώστα Σημίτη και έχουν παρερμηνευτεί βάναυσα οι δηλώσεις του κατα καιρούς από τους παράγοντες της μιντιακής διαπλοκής”.

Ο κ. Τσουκάτος φέρεται να έχει αναλάβει ειδικό ρόλο στο συνέδριο κάνοντας εδώ και καιρό εκλογικές προσομοιώσεις με υπόδειγμα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 1996. Ο κ. Πανταγιάς φέρεται να έχει ξεκινήσει ειδικά σεμινάρια επικοινωνίας στα τρολς του Μαξίμου ενώ ειδικό ρόλο θα αναλάβει ο κ. Μαντέλης ως πρόεδρος στην επιτροπή που θα ορίσει το Μαξίμου για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος.

#TROLL ALERT: Η ΣΤΗΛΗ TROLLEAT ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ