Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

Γεροβασίλη: «Απολύω συμβούλους μου για να δώσω τα λεφτά σε παιδικούς σταθμούς»

Νίκος ΖαχαριάδηςΓράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης στο protagon.gr

Συντετριμμένη και με ένα πεινασμένο παιδάκι κρεμασμένο μπροστά της, εμφανίστηκε στο καθιερωμένο briefing των πολιτικών συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος θέλοντας να δείξει την σκληρότητα και την απονιά της δικαιοσύνης που το πετάει στο δρόμο χωρίς έλεος.

Μάλιστα για να αποδείξει στους κακόπιστους ότι δεν πρόκειται για ένα απλό επικοινωνιακό τρικ που απευθύνεται στους θεατές παλιών ελληνικών μελό της δεκαετίας του ’60, δεσμεύθηκε να καταργήσει αρκετές θέσεις μετακλητών και διορισμένων συμβούλων προκειμένου να αναπληρώσει το ποσό των αδειών που χάθηκε.

Μάλιστα συνέστησε και στα υπόλοιπα μέλη της Κυβέρνησης να κάνουν το ίδιο, αφού σε περιόδους κρίσης η αυταπάρνηση και ο περιορισμός των εξόδων τύπου λιμουζίνες στη Νέα Υόρκη, θα δώσουν το καλό παράδειγμα και θα κάνουν το ΣτΕ να μοιάζει με τους αδίστακτους Ρίχτερ που βύθισαν το πλοίο στο «Ορατότης Μηδέν».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)