Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Οι καλλιτέχνες που τραγούδησαν τον ύμνο της χούντας!

TROLL EAT

Ηχηρή παρέμβαση από τους Προέδρους της Ζάμπια και της Ζιμπάμπουε: «Η Ελλάδα να κάνει μεταρρυθμίσεις» – «Στέλνουμε στελέχη μας να βοηθήσουν στο ΕΣΠΑ και κυβερνητικό αεροσκάφος να πηγαινοέρχεται ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες»

Το θέμα της Ελλάδος συζήτησαν σε έκτακτη σύσκεψη οι πρόεδροι της Ζιμπάμπουε και της Ζάμπια, Ρόμπερτ Μουγκάμπε  και Εντγκαρ Λουγκου αντίστοιχα. «Συζητήσαμε το θέμα της Ελλάδας μιας και ανήκουμε όλες στην κατηγορία των μοναδικών χωρών που είχαμε προβληματικές σχέσεις με το ΔΝΤ. Η διαφορά είναι ότι εμείς δεν είμαστε συστημικός κίνδυνος για τον πλανήτη» είπε […]

Το θέμα της Ελλάδος συζήτησαν σε έκτακτη σύσκεψη οι πρόεδροι της Ζιμπάμπουε και της Ζάμπια, Ρόμπερτ Μουγκάμπε  και Εντγκαρ Λουγκου αντίστοιχα. «Συζητήσαμε το θέμα της Ελλάδας μιας και ανήκουμε όλες στην κατηγορία των μοναδικών χωρών που είχαμε προβληματικές σχέσεις με το ΔΝΤ. Η διαφορά είναι ότι εμείς δεν είμαστε συστημικός κίνδυνος για τον πλανήτη» είπε ο κ. Λούγκου εξηγώντας τον λόγο της συνάντησης. «Υπάρχουν διαφορές βέβαια με την Ελλάδα» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της Ζιμπάμπουε: «Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι πρέπει να προχωρήσει στο δρόμο των δύσκολων μεταρρυθμίσεων όπως ήδη κάναμε εμείς» τόνισε ο κ. Μουγκάμπε.  

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε ότι ο κ. Λούγκου αναφέρθηκε με θερμό τρόπο στον κ. Βαρουφάκη, τον οποίο όπως είπε γνώρισε σε σαφάρι.  Ο νυν υπουργός οικονομικών είχε πραγματοποιήσει κύκλο σεμιναρίων στο Πανεπιστήμιο της Λουσάκα, της πρωτεύουσας της Ζάμπια, με θέμα τις επιδράσεις του ελληνικού μνημονίου στην κεντρική Αφρική το 2011.

[adsense]

Οι κ.κ Λούγκου και Μπουγκάμπε τόνισαν την βούληση τους να βοηθήσουν ώστε να εξευρεθεί μια βιώσιμη λύση στο ελληνικό πρόβλημα ενώ δήλωσαν πρόθυμοι να στείλουν έμπειρα κυβερνητικά στελέχη που θα στηρίξουν το έργο της ελληνικής κυβέρνησης στο ΕΣΠΑ. «Γνωρίζουμε τα προβλήματα και μπορούμε να βοηθήσουμε με τεχνογνωσία» είπε ο Μπουγκάμπε.

Μάλιστα, ο κ. Λούγκου δήλωσε πρόθυμος να στείλει και το κυβερνητικό αεροσκάφος της Ζάμπια ώστε να μετακινείται αυτές τις μέρες ο κ. Τσίπρας: «Γνωρίζουμε τα καθημερινά ταξίδια του κ. Τσίπρα στις Βρυξέλλες και ότι τα ελληνικά κυβερνητικά αεροσκάφη είναι καθηλωμένα. Θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε να μην ταξιδεύει με σινουκ».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Lugu-Mugabe-Harare-meeting-624x486

 

 

* H ΣΤΗΛΗ »SO REAL KAI TO ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ»

 

Πώς κατασκευάζονται… οι προφητείες! Διαβάστε την ιστορία μιας απίστευτης φάρσας!
Ο Ευ. Αντώναρος παρακολούθησε από το θεωρείο την ομιλία Τσίπρα στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Επιτέλους, δικαίωση! Πρεσβευτής γεύσεων της ελληνικής υπαίθρου αναλαμβάνει στο Trip Advisor ο Κώστας Καραμανλής
Αποκαλυπτικό ντοκουμέντο Ζαχαριάδη! Ξένοι πράκτορες σκόπευαν να εξοντώσουν με εμβόλια τον Καραμανλή
Αποκλειστικό Ν. Ζαχαριάδη! Καρανίκας: «Εννοούσα να πάνε στο χωριό ‘’Τσακίδια’’ στην ορεινή Κορινθία»
Το Bατράχι “ξαναχτυπά” με αποκλειστικό: Ο Τσιπρας έσβησε όλα τα likes του από τις φωτογραφίες του Βαρουφάκη!