Αθήνα

29 oC

σποραδικές νεφώσεις

Βόμβα μεγατόνων Τσίπρα: "Παραιτούμαι, αποσύρομαι από την πολιτική – Ζητώ συγνώμη από τον ελληνικό λαό"

Σε μια πρωτοφανή κίνηση-βόμβα προέβη ο πρωθυπουργός Τσίπρας. Με ξαφνικό του διάγγελμα του ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε την παραίτηση του, την απόσυρση του από το πολιτικό προσκήνιο και την προκήρυξη  εκλογών άμεσα.

«Ζητώ συγνώμη από τον ελληνικό λαό. Με δική μου ευθύνη τον εξαπάτησα με υποσχέσεις και εξαγγελίες που δεν υλοποίηθηκαν. Φέρω τεράστια ευθύνη για τον διχασμό που σκόρπισα στην ελληνική κοινωνία. Η ευθύνη μου για τη διάλυση της χώρας είναι τεράστια» τόνισε ο κ. Τσίπρας με έντονη συγκινησιακή φόρτιση.

«Το λιγότερο που μπορεί να κάνω είναι να ανοίξω τον δρόμο για την επόμενη κυβέρνηση την οποία θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Προσωπικά, θα αποσυρθώ από την  πολιτική και θα ιδιωτεύσω. Και πάλι ζητώ ταπεινά συγνώμη από τον ελληνικό λαό. Σκοπεύω μάλιστα να ζητήσω την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για να διερευνήσει τις ευθύνες μου για τα capital control και την διαπραγμάτευση του 2015.

Επίσης θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρα, τον Ευάγγελο Βενιζελο και τον Κώστα Σημίτη που τους αδίκησα. Τώρα μπορώ να αντιληφθώ τις εγκληματικές ευθύνες της διακυβέρνησης Καραμανλή".

….την ίδια στιγμή εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες έτριβαν τα μάτια τους και ξεβούλωναν τα αυτιά τους αν είναι αληθινά τα όσα έβλεπαν και άκουγαν ή απλά συνέβαινε κάτι άλλο..

Τελικά, απλά είναι Πρωταπριλιά

Χρόνια πολλα!

BONUS ΒΙΝΤΕΟ ME TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΔΩ

Η ΣΤΗΛΗ TROLLEAT ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ