Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πρωτοβουλία έκπληξη Τσίπρα προς τα μέλη του ΣτΕ: «Δεν καταλάβατε τι ψηφίσατε, ελάτε για σεμινάρια και ξαναψηφίστε»

TROL ALERT/TROLLEAT*

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την απόφαση του ΣτΕ. Ο πρωθυπουργός φαίνεται αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αλλά και να αποκαταστήσει, όπως λέει, το κύρος της δικαιοσύνης.

Μάλιστα, ήδη, έχει γραφεί επιστολή του κ. Τσίπρα προς τα μέλη του ΣτΕ με την οποία θα τους επισημαίνει με ενωτικό και συναινετικό ύφος ότι «δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά ψηφίσατε εναντίον του νόμου μου».

Ο πρωθυπουργός, θα τους καλεί με την επιστολή του το προσεχές Σαββατοκύριακο σε ειδικά σεμινάρια νομικών γνώσεων στον κήπο του Μαξίμου στα οποία εισηγητές θα είναι πρωτοκλασάτα μέλη της φοιτητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ της Νομικής Κομοτηνής.

«Είναι ώρα να ξαναφρεσκάρουν» τις γνώσεις τους επισημαίνουν συνεργάτες του πρωθυπουργού οι οποίοι συμπληρώνουν ότι στην επιστολή ο κ. Τσίπρας θα τους καλεί να επαναλάβουν την ψηφοφορία ώστε να βγει το ορθό αποτέλεσμα δηλαδή κριθεί συνταγματικός ο νόμος.

Είναι μια μέθοδος που δοκιμάστηκε με επιτυχία στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όπου ο πρωθυπουργός επανέφερε στον ορθό δρόμο τους συνέδρους οι οποίοι είχαν καταψηφίσει  την εισήγησή του χωρίς να το καταλάβουν.

Στο Μαξίμου δηλώνουν βέβαιοι για το αποτέλεσμα της νέας ψηφοφορίας μιας και όπως αναφέρουν ο κ. Τσίπρας «θα τους κάνει μια πρόταση που δεν θα μπορούν να αρνηθούν».

*Η ΣΤΗΛΗ TROLLEAT ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ