Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Συγκινητικό: Η Ραχήλ Μακρή εγκατέστησε αντίγραφο από τα κάγκελα της ΕΡΤ στο σαλόνι της

Συγκινητικό: Η Ραχήλ Μακρή εγκατέστησε αντίγραφο από τα κάγκελα της ΕΡΤ στο σαλόνι της

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Ραχήλ Μακρή έχει εγκαταστήσει ακριβές αντίγραφο από τα κάγκελα της ΕΡΤ μέσα στο ίδιο της το σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Βατράχι.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό Maison & Revolucion η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, πρώην μέλος της ΛΑΕ, αύριο ποιος ξέρει Ελληνίδα πολιτικός, εγκατέστησε στο σαλόνι της αντίγραφο από τα κάγκελα στα οποία ανεβαίνει καθημερινά, θέλοντας να τιμήσει έτσι τις δύσκολες εκείνες εποχές που οι 132.000 υπάλληλοι του κρατικού καναλιού έδιναν τη μάχη για αξιοκρατία και το δικαίωμα στην δια βίου εργασία στο δημόσιο.

«Το έχω εγκαταστήσει στο σαλόνι και σκαρφαλώνω κάθε πρωί για να θυμάμαι τις μαύρες εκείνες μέρες. Επίσης είναι και πολύ καλή γυμναστική γιατί, εκτός από πολιτικός, είμαι και γυναίκα» είπε δακρυσμένη η κ. Μακρή.

Σύμφωνα με την ΠΟΣΠΕΡΤ τα θύματα των γεγονότων στο κρατικό κανάλι είναι 23, αλλά ο αριθμός αυτός υπάρχει κίνδυνος να αυξηθεί καθώς σε 30 χρόνια από σήμερα πολλά μέλη του συνδικαλιστικού οργάνου, οι συγγενείς τους μέχρι Γ’ βαθμού και τα κατοικίδια τους θα βρίσκονται σε προχωρημένη ηλικία.

Η κίνηση της κ. Μακρή, πάντως προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι τα κάγκελα έπρεπε να τοποθετηθούν γύρω από το σπίτι της και όχι μέσα, και μάλιστα χωρίς καγκελόπορτα όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Πηγή: tovatraxi.gr

*Το κείμενο αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

 

Send this to a friend