• Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου
  • 05:49

Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Η κυβέρνηση βάζει DJ να παίζει μουσική στις εφορίες! O λαός τραγούδι θέλει, τέρμα ο ΕΝΦΙΑ

"O λαός τραγούδι θέλει, τέρμα τα προβλήματα"

Νέες ευχάριστες εκπλήξεις φαίνεται ότι επιφυλάσσει η κυβέρνηση στους πολίτες.

Έτσι, μετά την πρόσληψη DJ για τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, στο υπουργείο οικονομικών σκέφτονται να προσλάβουν DJs για τις εφορίες της χώρας.

Στελέχη του υπουργείου κάνουν λόγο για «ανάγκη να αναδείξουμε έναν μουσικό πολιτισμό» και «μέσω της μουσικής να καταλαγιάσουν τα πάθη και οι γκρίνιες για θέματα ήσσονος σημασίας όπως ο ΕΝΦΙΑ ή ο φόρος εισοδήματος. Η μουσική εξημερώνει τα θηρία άρα φανταστείτε τι μπορεί να κάνει και με τους φορολογούμενους» επισημαίνουν με νόημα.

Ο ενωτικός ρόλος Τζουμάκα, η Μάγκυ και η κόντρα orizinal συριζαίων με τους πασοκογενείς - Πάολα vs Χαρούλη

Ωστόσο, ακόμα και το θέμα του DJ αναδεικνύει τις διαφορετικές προσεγγίσεις που υπάρχουν μεταξύ πασοκογενών στελέχων  και original στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

XARALMPIDOU_MAGKIΤα πασοκογενή στελέχη υποστηρίζουν μια πιο λαϊκομοντέρνα εκδοχή (πχ Πάολα, Κιάμος και δυνατά μπιτάκια) της μουσικής που πρέπει να επιλεχθεί ενώ θεωρούν ότι επικεφαλής του project πρέπει να αναλάβει η γνωστή DJ Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Αντίθετα, τα original στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν την έντεχνη εκδοχή (πχ Χαρούλης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Μποφίλιου, Ψαραντώνης κα.) ενώ υποστηρίζουν ότι το project πρέπει να αναλάβουν συλλογικότητες DJ΄s, προερχόμενα από την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία αναδείχτηκαν στα καλοκαιρινά κάμπινγκ της νεολαίας στην Ικαρία.

Το θέμα και η κόντρα ήδη απασχολεί το Μαξίμου ενώ θέση φαίνεται να παίρνει και ο Στέφανος Τζουμάκας ο οποίος τονίζει την «ανάγκη ευρύτερων προοδευτικών συνθέσεων που θα αντιμετωπίσουν τους συντηρητικούς μουσικούς εκβιασμούς».

*Η ΣΤΗΛΗ TROLLEAT ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ