Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

κ. Πρωθυπουργέ απαντήστε επιτέλους: Πηγαίνατε συνειδητά τη χώρα στη δραχμή;

κ. Πρωθυπουργέ απαντήστε επιτέλους: Πηγαίνατε συνειδητά τη χώρα στη δραχμή;

Πούτιν: Πρέπει να σου δώσω μια πληροφορία (…) Η Ελλάδα μας ζήτησε να τυπώσουμε δραχμές στη Ρωσία, γιατί δεν έχουν πια εκτυπωτή για να το κάνουν».

Αυτό φέρεται να είπε ο Ρώσος Πρόεδρος στον Γάλλο ομόλογό του σύμφωνα με δύο δημοσιογράφους της Λε Μοντ . Τουλάχιστον έτσι αναφέρουν στο  βιβλίο τους με τον τίτλο «Ένας Πρόεδρος Δεν Πρέπει Να Τα Λέει Αυτά», που κυκλοφόρησε σήμερα και περιλαμβάνει εκμυστηρεύσεις του Γάλλου Προέδρου . Δείτε εδω περισσότερα.

Είναι μια μαρτυρία που συμπληρώνει ένα παζλ πληροφοριών που αποκαλύπτονται εκ των υστέρων για όσα συνέβησαν μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου του 2015.

Ο Αλέξης Τσίπρας συστηματικά αρνείται να δώσει απαντήσει για το μάυρο κουτί εκείνου του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησής του.

Είχε Plan B που ίσως τελικά να ήταν και A;

Ήθελε να παέι την χώρα στη δραχμή ;

Και μάλιστα το θέμα δεν είναι απλά οτι πήγαινε σε εθνικό νόμισμα. Η μυστικοπάθεια της επαφής με τον Ρώσο Πρόεδρο υποκρύπτει και πρόθεση για συνολική αλλαγή του γεωστρατηγικού προσανατολισμού της χώρας.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη θα απαντήσει επιτέλους ο πρωθυπουργός  τι είχε συμβεί εκείνη την εποχή και πώς ;

Είναι υποχρεωμενος να απαντήσει . Είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος και όχι ο κάθε Κατρούγκαλος που λέει ψέμματα μπροστά στα μάτια όλων οτι οι... συντάξεις δεν κόπηκαν.

Send this to a friend