Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Από τις fast track επενδύσεις του Σαμάρα, στις fast track διώξεις του Τσίπρα

Ακούω, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλουν να βγουν και από πάνω, να λένε, πως ένας πρωθυπουργός, αν υπάρχουν υπόνοιες για σκάνδαλα, δεν πρέπει να πηγαίνει σπίτι του, όπως ανέφερε ο κ Μητσοτάκης, αλλά να ερευνώνται οι κατηγορίες.

Ακούω, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλουν να βγουν και από πάνω, να λένε, πως ένας πρωθυπουργός, αν υπάρχουν υπόνοιες για σκάνδαλα, δεν πρέπει να πηγαίνει σπίτι του, όπως ανέφερε ο κ Μητσοτάκης, αλλά να ερευνώνται οι κατηγορίες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος

Σωστά, γιατί η δικαιοσύνη, δεν κάνει εξαιρέσεις, ούτε πρέπει να ενεργεί με βάση κομματικές η πολιτικές σκοπιμότητες.

Όμως αυτοί οι βουλευτές, που έρχονται τώρα εκ του ασφαλούς - ως τζάμπα μάγκες- να πουν το αυτονόητο, ήταν εκείνοι που επιβράβευαν σε κάθε δημόσια εμφάνιση τους, τη σκευωρία κατά των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που στήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου επί Τσίπρα, χωρίς στοιχεία.

Ήταν αυτοί που κρέμασαν στα ...μανταλάκια, με στημένες κατηγορίες, βασισμένες σε ανώνυμες μαρτυρικές καταθέσεις, πρώην πρωθυπουργούς και κορυφαία στελέχη της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ και που υιοθετούσαν τη θεωρία του μεγαλύτερου σκανδάλου, από συστάσεως του ελληνικού κράτους.

Ήταν οι ίδιοι που ανέχτηκαν η ακόμα και στήριξαν, τη μακιαβελική λογική «να βάλουμε δυο τρεις φυλακή για να πάρουμε τις εκλογές».

Τώρα μαθαίνουμε - όχι από ανώνυμους μάρτυρες - αλλά από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου τον κ. Αγγελή, πως είχαν δοθεί εντολές για fast track διώξεις εναντίον πολιτικών, ασχέτως ενδείξεων και κανείς, πλην ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βγήκε να πει «βρε παιδιά παρασυρθήκαμε, κάναμε λάθος, συγνώμη».

Πρωτίστως αυτό θα έπρεπε να το ακούσουμε από τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά ο κ Τσίπρας δεν μπορεί να μιλήσει για λάθη του αφού ήταν ο ενορχηστρωτής της πολιτικής σκευωρίας.

Ο βασικός στόχος τους, ήταν να διαβάλουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να συκοφαντήσουν και να εξοντώσουν κορυφαία πολιτικά στελέχη τους και πρώην πρωθυπουργούς, ότι «τα πήραν» για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη.

Με λίγα λόγια αντί να προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εκλογές με έργο, θέλησαν να τις κερδίσουν με απάτη, στήνοντας πολιτική σκευωρία.

Αντί να κάνουν fast track επενδύσεις ,σχεδίαζαν fast track διώξεις.

Send this to a friend