Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η απόσταση από τη θεωρία στην πράξη πόσο απέχει;

Μεγάλη υποκρισία.  Η βουλή δηλαδή οι εκλεγμένοι βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, που ψήφισαν και έκαναν νόμο του κράτους την αναδοχή παιδιών και στα ομόφυλα ζευγάρια ή το σύμφωνο συμβίωσης να αντιδρούν τώρα γιατί η βουλή θα ντυθεί στα χρώματα του ουράνιου τόξου που είναι το σύμβολο στην παρέλαση του gay pride.

Γράφει ο Βαγγέλης Γιακουμής

Δηλαδή η βουλή, το Σάββατο το βράδυ θα «λουστεί»  σε όλο τη κτίριό της από χρώματα που θα κρατάνε με σύμβολα λίγα μέτρα πιο κάτω , στην πλατεία Συντάγματος οι μετέχοντες στην παρέλαση που γίνεται κάθε χρόνο.

Το γεγονός ότι το Ελληνικό κοινοβούλιο μετέχει μετά από πρόσκληση στην εκδήλωση με τον τρόπο που μετέχει , έχει κάνει αρκετούς βουλευτές να αντιδρούν και να λένε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Ερωτηθείς για το θέμα ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δημ. Καμμένος  που αλήθεια είναι ότι δεν το γνώριζε,  όπως και αρκετοί άλλοι συνάδελφοί του, έλεγε ότι δεν είναι αντίθετος, αρκεί όμως το ίδιο να κάνει η βουλή και να ντύσει με χρήματα της Μακεδονίας, και της Βεργίνας το κτίριο.  Η απάντηση που δίνει καταλαβαίνετε όλοι σας, ότι δημιουργεί αίσθηση καθώς όπως νομίζω κάτι τέτοιο θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί όσο πρόεδρος της βουλής είναι ο κ. Νίκος Βούτσης. Όχι για προσωπικούς λόγους, αλλά καθαρά για πολιτικούς, γιατί έτσι θα έκαναν μεγάλη χαρά και πάρτι σχεδόν , οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και πιθανά και ορισμένοι άλλοι.

Επομένως , ας μην είμαστε τόσο υποκριτές και τόσο δήθεν. Και επιτέλους θα πρέπει οι πράξεις να μην απέχουν από την θεωρία όταν πρόκειται για τους εκλεγμένους βουλευτές που μας εκπροσωπούν και ψηφίζουν για μας. Όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα , εννοείτε, αλλά και για όλα τα άλλα που μας έχουν πει τόσα χρόνια. Ιδίως τα τελευταία.

Send this to a friend