
STIGMA
Το δελτίο απουσιών ήταν γεμάτο από… βαριά χαρτιά. Σλούκας οριστικά απών. Καλάθης οριστικά απών. Γιάννης Αντετοκούνμπο οριστικά απών;
ΟΚ στον Greek Freak υπάρχει ένα ερωτηματικό, αλλά κάθε μέρα που περνάει μοιάζει αυτό το ερωτηματικό να έχει μπει για τυπικούς λόγους, αφού η περίπτωση να έχει ενεργό συμμετοχή στο Παγκόσμιο του μπάσκετ απομακρύνεται.
Σε όλες τις σοβαρές παραπάνω απουσίες βάλτε και τους πονοκεφάλους από τον Κώστα Αντετοκούνμπο και το γεγονός ότι ο Παπαπέτρου είναι ανέτοιμος και σκεφτείτε πως… σκέφτεται ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο μπαρουτοκαπνισμένος Ομοσπονδιακός τεχνικός όμως ξέρει πως αυτά τα αυγά έχει στα χέρια του, αυτή την ομελέτα θα κάνει. Και για να λέμε την αλήθεια η χθεσινοβραδινή ομελέτα της Λιουμπλιάνας ήταν νοστιμότατη.
Το… διπλό μέσα στο «σπίτι» του Ντόντσιτς μπορεί να ήταν φιλικού χαρακτήρα, αλλά μόνο αμελητέο δεν είναι. Το αντίθετο. Μέσα στα τόσα πολλά προβλήματα, μέσα στις τόσες σημαντικές απουσίες θέλαμε και με το παραπάνω κάτι που θα κρατούσε την φλόγα ζωντανή. Αυτό συνέβη με την εμφάνιση επί σλοβένικου εδάφους.
Η Ελλάδα απέδειξε πως όταν τα… βαριά όπλα δεν μπορούν, έχει άλλα όπλα αλλά και προσωπικότητες να τραβήξουν κουπί. Αυτό έκανε ο Παπανικολάου με το μαγικό «6 στα 6» τρίποντα, αυτό έκανε ο Μήτογλου που έπαιξε λες και δεν προερχόταν από αποχή περίπου δύο ετών, αυτό έκανε και ο Γουόκαπ που στην πρώτη του εμφάνιση με την γαλανόλευκη φανέλα νομίσαμε πως μετρούσε ήδη 100 συμμετοχές στην «επίσημη αγαπημένη». Και τώρα; Τώρα προσγείωση.
Η προετοιμασία είναι ακόμη στην αρχή της, τα δυνατά φιλικά συνεχίζονται (στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή πάλι με την Σλοβενία προς τιμή του Γκάλη), μαζί συνεχίζεται και η σκληρή δουλειά. Μένουν περίπου 3 εβδομάδες ως την έναρξη του Παγκοσμίου και πολλά αλλάζουν.
Και προς το καλύτερο και προς το χειρότερο. Ενώ παράλληλα στην άκρη του μυαλού περιμένουμε και τα οριστικά μαντάτα για τον Γιάννη. Το θέμα είναι όμως ότι η καλή αρχή έγινε και ξσναλέμε το σημαντικό η φλόγα μένει αναμμένη. Έχουμε δικαίωμα στο χαμόγελο!
Ροή Ειδήσεων

15/02/2025 | 23:00
ΓΓ Ψηφ. Διακυβέρνησης: Πρωτοπόρος η Ελλάδα στις δράσεις AI – Τι θα γίνει με τον «προσωπικό αριθμό»
15/02/2025 | 22:50
Ο ισραηλινός στρατός τονίζει ότι εξαπέλυσε πλήγμα με στόχο ένα μέλος της αεροπορίας της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο
15/02/2025 | 22:45
Αναλένα Μπέρμποκ – Διάσκεψη για την Ασφάλεια: «Μόνο μια ευρωπαϊκή ειρήνη μπορεί να είναι βιώσιμη»

15/02/2025 | 22:30
Ανθή Βούλγαρη: «Στην εγκυμοσύνη είχα τα σκαμπανεβάσματα μου, τα ψυχολογικά και τα σωματικά»
15/02/2025 | 22:26
Βαθαίνει το ρήγμα ΗΠΑ – Ευρώπης: Έκτακτη Σύνοδος για την Ουκρανία στις 17/2 από Μακρόν
15/02/2025 | 22:18
Επίθεση με μαχαίρι στην Αυστρία: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες, σύμφωνα με τις Αρχές – Συνελήφθη 23χρονος Σύρος

15/02/2025 | 22:18
Politico: Η διαπραγματευτική ομάδα Τραμπ ξεκινά ειρηνευτικές συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας στη Σ. Αραβία τις επόμενες ημέρες
15/02/2025 | 22:15
Ναταλία Γερμανού: «Είμαι της άποψης ότι καμιά φορά τα εν οίκω… εν δήμω στην τηλεόραση»
15/02/2025 | 22:00
Γ. Φλωρίδης για Τέμπη: Η βαριά κατηγορία περί της συγκάλυψης φαίνεται να κλονίζεται – Πέντε ψέματα αποκαλύφθηκαν

15/02/2025 | 21:45
Ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζει σχέδια επίθεσης τη στιγμή που συνεχίζονται οι απελευθερώσεις ομήρων
15/02/2025 | 21:30
Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ – Αναζητείται ο δράστης

15/02/2025 | 21:10
Μαρία Ναυπλιώτου: «Εκεί υπήρχε κάτι το οποίο είναι βασανιστικό, τουλάχιστον εγώ έτσι το βίωσα»

14/02/2025 | 08:16
Ελίζα Βόζεμπεργκ για την απώλεια του συζύγου της: «Δεν είμαστε δημιουργημένοι για να ζούμε μόνοι»

14/02/2025 | 08:40
Χριστίνα Μπόμπα: Αγνώριστη με ξανθά μαλλιά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου – Οι φωτογραφίες που ανέβασε
14/02/2025 | 08:01
Ο Μακρόν προειδοποιεί εναντίον συμφωνίας ειρήνης που θα προϋπέθετε ουκρανική «παράδοση»
14/02/2025 | 11:13
Άκης Τσελέντης για Σαντορίνη: «Ποιον δουλεύετε βρε άθλιοι;» είπε για την παράνομη δόμηση
14/02/2025 | 09:46
Ανθή Βούλγαρη: Συγκινημένη στην τελευταία της εμφάνιση στην «Κοινωνία Ώρα Mega» λίγο πριν γεννήσει – Όσα είπε στον αέρα
14/02/2025 | 09:21
Τέμπη: Η διεύθυνση εγκληματολογικού θα λύσει τον γρίφο της γνησιότητας των βίντεο με την εμπορική αμαξοστοιχία
14/02/2025 | 11:36
Γιώργος Λιάγκας σε τεράστιο ξέσπασμα: «Καταλαβαίνετε πώς πάμε σε μία συγκάλυψη από τους ηλίθιους της αντιπολίτευσης;»

14/02/2025 | 11:50