• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 00:25

Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η Ρεάλ έδειξε στον Παναθηναϊκό το... ταβάνι του!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων, κυρίως στα παιδικά μυαλά, είναι ικανό για πολλά… θαύματα των ημερών.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων, κυρίως στα παιδικά μυαλά, είναι ικανό για πολλά… θαύματα των ημερών.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μιχάλης Τσαμπάς

Όχι όμως και τόσο ικανό ώστε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός να κερδίσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Όσο πρόθυμο κι αν είναι και το πνεύμα και το σώμα και οι πάντες στο «τριφύλλι»., η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Σε κάθε θέση, σε άμυνα και σε επίθεση η Ρεάλ είναι... σκάλες ανώτερη από την ομάδα του Πιτίνο, οπότε καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η ήττα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Όσο κι αν ξενίζει, όσο κι αν πληγώνει τους φίλους του Παναθηναϊκού που αλλιώς έχουν συνηθίσει σε προηγούμενα χρόνια, αυτή η ήττα από τους Μαδριλένους ήταν «εντός προγράμματος». Αν κέρδιζε θα έκανε την υπέρβαση, η ήττα δεν του άλλαξε δραματικά το πλάνο που υπάρχει.

Απλά το βέβαιο είναι πως η Ρεάλ και ομάδες σαν την Ρεάλ (η Μπαρτσελόνα για παράδειγμα την προπερασμένη εβδομάδα) δείχνουν στο «τριφύλλι» και ποιο είναι το φετινό του ταβάνι. Ειδικά αν το ρόστερ μείνει ως έχει και δεν υπάρξει κάποια σπουδαία μεταγραφή στην θέση 5. Εκεί όπου το πρόβλημα εντοπίζεται πιο σοβαρό από κάθε άλλη θέση.

Send this to a friend