Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Μουζάλας δεν μπορεί να παραμένει υπουργός!

Ο Μουζάλας δεν μπορεί να παραμένει υπουργός!

Πρώτον, η κυβέρνηση κρατάει τους πρόσφυγες – μετανάστες στα νησιά, διότι αν τους μεταφέρει αλλού, η Τουρκία θα «μας στέλνει» 2.000- 3.000 ανθρώπους τη ημέρα.

Δεύτερον, η κυβέρνηση δεν παρέχει στέγη, τροφή κλπ στους πρόσφυγες – μετανάστες γιατί την εμποδίζουν η… Χρυσή Αυγή, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Έλληνες κάτοικοι.

xatzi_aliki-150x150Γράφει η Αλίκη Χατζή

Τρίτον, πράγματι καθυστερεί η διαδικασία εξέτασης αιτημάτων ασύλου, αφού άσυλο πλέον ζητά το 97% των προσφύγων – μεταναστών και εμείς δεν έχουμε ανθρώπους που χρειάζονται ώστε να επεξεργασθούν τα στοιχεία που δίνονται.

Αυτά όλα τα είπε ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής της κυβέρνησης Τσίπρα για να τονίσει ότι «η κυβέρνηση δεν λέει ψέματα, δεν κάνει λάθη».

Με όλη την ευγένεια που με διακρίνει και , άνευ σχολίου, κύριε  Μουζάλα να πάτε σπίτι σας ΤΩΡΑ! Είστε ανίκανος και μας κοροϊδεύετε. Κι εσείς και ο πρωθυπουργός και όλοι οι αρμόδιοι για το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Δεν ξέρω τι σας κρατά στην θέση σας … η σχέση σας με το περιβάλλον Καραμανλή, ή ό, τι άλλο… αλλά ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε.

Ως γνωστόν, όλα έρχονται στο φως κάποια στιγμή και ΟΛΟΙ κάποια στιγμή πληρώνουν το μερίδιο των ευθυνών τους!

Send this to a friend