Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Ο Ολυμπιακός πήρε μια νίκη αυτοπεποίθησης που είχε ανάγκη!

Το συνολικό ταμείο της διαβολοβδομάδας στο λιμάνι το είχαν φανταστεί καλύτερο.

Το συνολικό ταμείο της διαβολοβδομάδας στο λιμάνι το είχαν φανταστεί καλύτερο.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μιχάλης Τσαμπάς

Τόσο ο Ολυμπιακός ως ομάδα, όσο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στα πρώτα του 24ωρα μετά την επιστροφή του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Όμως το... πάρτι του come back το χάλασε την περασμένη Τρίτη η Άλμα και έτσι κόντρα στην Μπάγερν όλοι πήγαν λίγο παραπάνω ψυλλιασμένοι.

Έστω κι αν οι δύο ομάδες δεν έχουν σχέση μεταξύ τους μιας και οι Bαυαροί ίσως και να διαθέτουν το χειρότερο σύλλογο της διοργάνωσης. Όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να ζυγίζει ματς. Μια χρονιά που από την αρχή της μοιάζει χαμένη, θέλει εν μέρει να την σώσει με οτιδήποτε κι αν σώζεται.

Οπότε οι νίκες, το σερί δίχως άλλο είναι ένα γιατρικό. Όποιος είδε το πως πανηγυρίζονταν σε παρκέ, πάγκο και εξέδρα τα καλάθια ακόμη και στο φινάλε που η διαφορά έφτασε και στο +20 θα κατάλαβε πολλά. Βασικά θα κατάλαβε πόσο ο Ολυμπιακός ως οργανισμός έχει ανάγκη από νύχτες με χαμόγελα και θετικό πρόσημο, μακριά από γκρίνια, ήττες και σκυμμένα κεφάλια.

Προφανώς και μια νίκη επί της Μπάγερν επί της ουσίας δεν αλλάζει τίποτα αφού ο στόχος των πλέι οφ ακόμη μοιάζει μακρινός. Όμως ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη μια νίκη αυτοπεποίθησης που θα του δώσει το δικαίωμα στην πορεία να μετρήσει και κέρδη.

Send this to a friend