Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

Οι ευθύνες στη Φώφη- Η Δημοκρατική παράταξη έκανε το πρώτο βήμα

Να λοιπόν που έγινε το πρώτο βήμα για την ενότητα και την ανάκαμψη της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης.

Γράφει ο Ανδρέας Κωνσταντάτος

Μιας παράταξης που δοκιμάστηκε στην οικονομική κρίση ,κατέρρευσε και τώρα τα λάθη της αριστεράς, η προσπάθεια των στελεχών της, αλλά κυρίως οι ανάγκες της κοινωνίας , για την μεταμνημονιακή εποχή που έρχεται, της ανοίγει ένα νέο δρόμο ανηφορικό μεν αλλά ελπιδοφόρο.

Η νίκη της Φώφης Γεννηματά, είναι νίκη της προσπάθειας που έγινε όλο αυτό το διάστημα, για τη δημιουργία ενός νέου φορέα που θα εκφράσει όλη την κεντροαριστερά.

Είναι νίκη όλων όσων συμμετείχαν ,των 210 000 ψηφοφόρων που αποτελούν τη μαγιά , για τη δημιουργία ενός πολυσυλλεκτικού προοδευτικού και δημοκρατικού κόμματος ,τα τελικά χαρακτηριστικά του οποίου και την πολιτική του , θα αποφασίσουν οι σύνεδροι στο συνέδριο της άνοιξης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης , που έφερε νέους στην κάλπη και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι του, γνωρίζουν οτι αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί .Το γνωρίζει η νέα πρόεδρος , το γνωρίζουν και οι ψηφοφόροι πως , όλη η προσπάθεια δεν γίνεται για τη δημιουργία ενός ακόμα κόμματος , αλλά για μια νέα παράταξη με στόχο, την ευημερία του ελληνικού λαού και όχι την ευημερία τάσεων και παραγόντων .

Send this to a friend