Αθήνα

23 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γλυκά Νέρα: Έτσι κατάφερε να σωθεί ο 32χρονος – Το μικρό κενό στη μονωτική ταινία που τού έδεσαν οι ληστές-δολοφόνοι

STIGMA

Oι… καυτές αθλητικές πατάτες στα χέρια του Λευτέρη Αυγενάκη

Το νέο Κυβερνητικό σχήμα, μετά την πολιτική αλλαγή των εκλογών της Κυριακής, ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και μεταξύ των προσώπων στους οποίους

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και πρώτος σε ψήφους Βουλευτής του Νομού Ηρακλείου είναι το νέο… αφεντικό στον ελληνικό αθλητισμό. Αυτός δηλαδή που θα παραλάβει την «σκυτάλη» από τον απερχόμενο Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη. Όσο κι αν ακούγεται ή διαβάζεται ως κλισέ, πρόκειται για μια «ηλεκτρική καρέκλα», αφού εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τι ισχύει όταν μιλάμε για ελληνικό αθλητισμό και κυρίως τα ομαδικά αθλήματα ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις «πανηγυρικές δηλώσεις» του από τα γραφεία της Πειραιώς το βράδυ της Κυριακής τόνισε πως δεν επιθυμεί περίοδο χάριτος. Αυτό ισχύει και για τον νέο Υφυπουργού Αθλητισμού. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, είτε θέλει, είτε δεν θέλει περίοδο χάριτος το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα την έχει. Οι… καυτές πατάτες που έχει μέσα το χαρτοφυλάκιο που παρέλαβε από αύριο το πρωί, κιόλας, θα του… χτυπήσουν την πόρτα, ζητώντας λύσεις! Λύσεις και μάλιστα άμεσες.

Μια από αυτές αφορά και το τηλεοπτικό τοπίο όσο αφορά την Super League1, αλλά και την Super League2, καθώς υπάρχουν οι δεδομένες δεσμεύσεις του Βασιλειάδη, που πλέον όμως δεν έχει καμία υπουργικό αρμοδιότητα. Τι θα συμβεί με αυτό το κρίσιμο θέμα, με πολλές ομάδες να λένε πως δεν θα αρχίσει πρωτάθλημα αν δεν λυθεί. Τι θα συμβεί με την κόντρα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο μπάσκετ; Θα αρχίσει με τον Ολυμπιακό στην Α2; Ο νέος επικεφαλής του ελληνικού αθλητισμού σίγουρα με το… καλημέρα θα νιώσει πίεση και για το θέμα αυτό. Τι θα γίνει με το περίφημο VAR; Σε περίπου 40 μέρες αρχίζει το νέο πρωτάθλημα, αλλά τίποτα δεν δείχνει πως το ζήτημα αυτό έχει λυθεί παρά τις επίσημες δεσμεύσεις που είχαν υπάρξει από πέρσι. Τα παραπάνω είναι μόνο 2-3 από τα ζητήματα που κρίνονται ως επείγοντα για τον νέο Υφυπουργό του Αθλητισμού. Γίνεται κατανοητό πλέον με χαρακτηριστικό τρόπο ότι το «θερμό καλοκαίρι» δεν ισχύει μόνο για τον υδράργυρο, αλλά και για τα καθήκοντα του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο… μόνος του κι όλοι τους Ολυμπιακός
Να σαπίζουν για πάντα στη φυλακή!
Τσαρλατάνος όχι, ξεπερασμένος ναι…
Ένας ανήμπορος, θλιβερός, φτωχός συγγενής…
Ένα παραμύθι που φτάνει ως το φεγγάρι!
Μια πριονοκορδέλα που πίνει πράσινο αίμα!