• Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου
  • 13:19

Αθήνα

15 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ολέθρια κυβερνητικά ψέματα

Ολέθρια κυβερνητικά ψέματα

Μετά από μια δίχως ιστορικό προηγούμενο λαϊκίστικη ρητορική που υποσχόταν εδώ και τώρα τα «πάντα όλα», μετά από τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, μερικές αποτυχημένες απόπειρες εξόδου της χώρας από την Ευρώπη, άλλες τόσες προσπάθειες για απίθανες διεθνείς συμμαχίες, κλείσιμο των τραπεζών, επιβολή capital controls, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ο πρωθυπουργός της… μας οδηγούν σε ένα νέο, 4ο μνημόνιο!

Ψευδολογώντας, ως συνήθως, κρύβουν την εξέλιξη με επαναφορά του διχαστικού και εμφυλιοπολεμικού κλίματος, που τους βοήθησε ν’ ανέβουν στην εξουσία.

Με μπαράζ τρομακτικά αντιδημοκρατικών δηλώσεων εναντίον του ΣτΕ και των δικαστών που κήρυξαν αντισυνταγματικό το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν.

Αντί να κυβερνούν, να επιλύουν προβλήματα, να αγωνίζονται εναντίον της κατάρρευσης της χώρας, στρέφουν την προσοχή σε φανταστικές σκοτεινές δυνάμεις κι εφευρίσκουν εχθρούς.

Ο «αντιστασιακός» κ. Τσίπρας ,από τον Αη Στράτη και ο Αρχηγός του εθνικοχριστιανοακροδεξιού μορφώματος των ΑΝΕΛ, κ. Καμμένος από την Θεσσαλονίκη, θεωρούν ότι με δηλώσεις υπέρ της Εθνικής ανεξαρτησίας, παρελάσεις, σημαιούλες και ακροβατικά αλεξιπτωτιστών, θα επιμηκύνουν την παραμονή τους στην εξουσία και θα εξασφαλίσουν την ανώδυνη απόσυρση των κυβερνητικών μελών από αυτήν.

Δυστυχώς γι αυτούς, έγιναν αντιληπτοί. Είναι γνωστό: Όπου εκφράζουν χέρι - χέρι από κοινού αριστεροί και ακροδεξιοί τις… δυναμικές τους εξαγγελίες - διαμαρτυρίες, στο όνομα της Δημοκρατίας, του λαού και του Έθνους, κινδυνεύουν άμεσα οι Δημοκρατίες, οι λαοί και τα Έθνη.

THE CALLER

Send this to a friend