
STIGMA
Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρώι, η κακή ευρωπαϊκή χρονιά του Ολυμπιακού φάνηκε επίσης από πολύ νωρίς.
Από τα τέλη Ιουλίου και τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα και με την… ηχηρή σφαλιάρα (βλέπε τεσσάρα) στο Φάληρο.
Με μια ακόμη εντός έδρας… σφαλιάρα – ήττα ολοκληρώθηκε η σύντομη φετινή αποτυχημένη πορεία των Πειραιωτών.
Ο εντός έδρας αγώνας με την Ναντ δεν είχε την παραμικρή βαθμολογική σημασία καθώς ο Ολυμπιακός είχε ουσιαστικά και μαθηματικά αποχαιρετίσει την Ευρώπη από την προτελευταία αγωνιστική. Όμως ήθελε μια νίκη γοήτρου προκειμένου να ολοκληρώσει τη σεζόν με γλυκιά γεύση.
Μια νίκη που δεν ήρθε ούτε αυτή την φορά τελικά, στην ίσως πιο αποτυχημένη χρονιά του Ολυμπιακού στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Η… υπηρεσιακή ενδεκάδα που παρουσίασε ο Μίτσελ, καθώς το μυαλό όλων είναι στη Λεωφόρο, προφανώς και είναι ελαφρυντικό.
Ως ένα σημείο όμως καθώς και πάλι οι Πειραιώτες στο δέυτερο ημίχρονο και κυρίως στο τελευταίο 20λεπτο έδειξαν σημάδια… κατάρρευσης. Στο διάστημα δηλαδή που ήρθαν και τα δύο γκολ που έδωσαν στους Γάλλους της νίκης. Το ταμείο προφανώς και είναι μείον για τον Ολυμπιακό.
Όχι μόνο το βράδυ της Πέμπτης αλλά από το περασμένο καλοκαίρι όταν και ξεκίνησε η… ευρωπεριπέτεια. Με τρεις διαφορετικούς προπονητές (Μαρτίνς, Κορμπεράν, Μίτσελ) με περίπου 40 (!!!) διαφορετικούς παίκτες και με πολλές και βαριές εντός έδρας ήττες όπως αυτές από Μακάμπι, Φράιμπουργκ και Καραμπάγκ.
Μηδέν νίκες και 2 βαθμοί όλοι κι όλοι στον όμιλο, τρεις σερί ήττες στο Φάληρο από (Φράιμπουργκ, Καραμπαγκ, Ναντ) και επιτυχίες μόνο οι προκρίσεις στα πέναλτι επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας και του Απόλλωνα Λεμεσού.
Μια χρονιά που στον Ολυμπιακό θέλουν να μην θυμούνται και να μην ξανάρθει. Και κάπως έτσι, για να δούμε και τη μεγάλη εικόνα, η Ελλάδα από τις 3 Νοεμβρίου δεν έχει εκπρόσωπο στις τρεις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Εχει και παρακάτω;
Ροή Ειδήσεων
25/03/2023 | 16:38
Τάσος Μπουγάς: «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου – Έχω δουλέψει με μεγαλύτερα ονόματα από την Νατάσα.»
25/03/2023 | 16:21
Απόστολος Γκλέτσος για Μικρούτσικο: «Φαντάζομαι το συζήτησε με την Όλγα Τρέμη πριν το πει»

25/03/2023 | 16:11
Κόσουκε Φουκούντα: Ο Ιάπωνας που οργανώνει συνέδρια με θέμα τον Πόντο και τον Καζαντζάκη και βραδιές με ποντιακή γαστρονομία
25/03/2023 | 15:43
«Έμεινε κόκκαλο» ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στο πλατό: «Δεν έχω μισήσει ποτέ καλεσμένο, αλλά το πας φιρί φιρί»
25/03/2023 | 15:35
Λάρισα: Με μαύρες κορδέλες και περιβραχιόνια και κονκάρδες «ήταν έγκλημα» για τα Τέμπη η παρέλαση

25/03/2023 | 15:23
Λαγονήσι: «Παρακαλούσε στα αγγλικά το παιδί να μήν τους κάνει κακό, αλλά εκείνος πυροβόλησε από τα 5 μέτρα», λέει μάρτυρας για τους πυροβολισμούς
25/03/2023 | 15:11
Παπαδοπούλου για Μπάρτζη: Ξυπνούσε το πρωί και φώναζε «κ@@χαρτο», ή φώναζε στη ζούγκλα «διάρροια»-Δεν είμαι υποχρεωμένη να αντέξω αυτή την αισθητική
25/03/2023 | 15:03
«Πρωθυπουργός ο Ανδρουλάκης;»: Τι είχε γράψει ο καθηγητής Θ. Διαμαντόπουλος για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

25/03/2023 | 14:53
Τσαπανίδου: Η κοινωνία από την πρώτη κάλπη θα εμπιστευτεί τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτο κόμμα
25/03/2023 | 14:45
Προεδρική Φρουρά: Η ιστορία στο χρόνο και η ενδυμασία του Εύζωνα – Το τσαρούχι με τα καρφιά και ο χτύπος για να «ακούνε» οι πρόγονοι
25/03/2023 | 14:30
Έμφραγμα υπέστη ο τραγουδιστής Μάκης Καψάλης – Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λάρισας

24/03/2023 | 22:30
«Ο κόσμος μας έλεγε τρελούς. Ημείς, αν δεν είμεθα τρελοί, δεν εκάναμε την επανάσταση….»: Η θρυλική ομιλία Κολοκοτρώνη στην Πνύκα
25/03/2023 | 07:42
Φιλική Εταιρεία: Η μυστική οργάνωση που ιδρύθηκε στην Οδησσό και σχεδίασε την Επανάσταση του 1821
23/03/2023 | 17:10
Χαριλάου Τρικούπη εναντίον Λοβέρδου: «Πολιτικά παράδοξο να έχει ίδιες αγωνίες με Οικονόμου και Σκέρτσο»
23/03/2023 | 07:30
Ηλιούπολη: Συνθήματα οργής κατά του 44χρονου προπονητή Ταε Κβον ντο στις εγκαταστάσεις του συλλόγου του

23/03/2023 | 12:44
Θανάσης Ευθυμιάδης για «Ντόλτσε Βίτα»: Η Καβογιάννη ήταν έγκυος και λέγαμε ότι είχε παχύνει, σκούπιζα τα δάκρυά μου πριν τις σκηνές, ήμουν στα όρια της κατάθλιψης»
24/03/2023 | 13:00
Νέα Σμύρνη: Το Τμήμα Εκβιαστών ανέλαβε τον εμπρησμό στο γνωστό εστιατόριο – Ένας τραυματίας στο Νοσοκομείο
23/03/2023 | 14:59
Η Ακρίτα σχολίασε την συνέντευξη Μητσοτάκη, κάνοντας… «ψυχιατρική διάγνωση»- Αντιδράσεις στο twitter

24/03/2023 | 14:42