• Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
  • 01:23

Αθήνα

11 oC

σποραδικές νεφώσεις

Περιμένουν και τον Ομπάμα… τρομάρα τους!

Περιμένουν και τον Ομπάμα… τρομάρα τους!

Μετά από την θορυβώδη αποχώρηση του Οδυσσέα Βουδούρη, παραιτήθηκε και ο γ. γ Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλης Παπαδόπουλος, επικαλούμενος ανάμεσα στα άλλα και «ζητήματα προστασίας των προσφύγων» στα νησιά.

Τι να σχολιάσουμε;

xatzi_aliki-150x150Γράφει η Αλίκη Χατζή

Ο Ερντογάν παραφυλά, ο ξένος Τύπος καταγγέλλει την ελληνική κυβέρνηση για αδράνεια και αδιαφορία στο προσφυγικό, ο Ομπάμα έρχεται σε λίγες μέρες … και οι ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ συνεχίζουν να κυβερνούν με παραλογισμό, ψέματα και κουτοπονηριά!

Απλά:

Μέσα σε αυτήν την παρωδία πολιτικής αναξιοπιστίας που ζούμε και που στο μέλλον θα διδάσκεται σε όλα τα πανεπιστήμια ως «η τέχνη της πολιτικής εξαπάτησης», ο πρωθυπουργός κι οι Υπουργοί του, με την μνημειώδη τους ανευθυνότητα και ανικανότητα φέρουν ακέραια την ευθύνη για το τεράστιο ανθρωπιστικό δράμα του μεταναστευτικού.

Παρουσίασαν την χώρα μας σαν ελκυστικό προορισμό μεταναστών, ενώ ταυτόχρονα ρήμαξαν κάθε σχετική υποδομή που υπήρχε, αφήνοντας τους δυστυχείς πρόσφυγες – μετανάστες τελείως έκθετους, αβοήθητους, πεταμένους σαν σκουπίδια, στην Ειδομένη στην αρχή στα νησιά τώρα , δίχως καμία μέριμνα.

Κι αυτοί, εξακολουθούν να «παρλαπιπιλίζουν» μεγαλόστομες δηλώσεις του αέρα...

Send this to a friend