Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Red Friday και χωρίς εκπτώσεις στο θέαμα!

Ο Ολυμπιακός είχε το… βάρος να κάνει ένα σερί νικών. Ειδικά σε ματς στο ΣΕΦ, όπου φέτος έχει μετρήσει ζημιές και βαριές ήττες.

Ο Ολυμπιακός είχε το… βάρος να κάνει ένα σερί νικών. Ειδικά σε ματς στο ΣΕΦ, όπου φέτος έχει μετρήσει ζημιές και βαριές ήττες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μιχάλης Τσαμπάς

Ο αντίπαλος, η Αρμάνι, δεν ήταν οι... τρελοϊταλοί του παρελθόντος, αλλά μια σοβαρή ομάδα, με καλό ρεκόρ στην Ευρωλίγκα και το σημαντικότερο με υψηλές φιλοδοξίες.

Next time όμως. Γιατί αυτή την φορά ο Ολυμπιακός ήταν το απόλυτο αφεντικό. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Εκανε την Black Friday... φουλ Red και μάλιστα χωρίς να κάνει την παραμικρή έκπτωση όσο αφορά το θέαμα. Το αντίθετο.

Όσοι... ξόδεψαν το βράδυ της Παρασκευής στο φαληρικό κλιεστό όχι μόνο δεν το μετάνιωσαν αλλά έφυγαν μπασκετικά χορτασμένοι. Χειροκρότησαν και το καταχάρησαν στην καλύτερη φετινή εμφάνιση των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα, μόλις μια εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Εντυπωσιακός, σοβαρός και εύστοχος ο Ολυμπιακός. Βάλτε και την πάρα πολύ καλή άμυνα και έχετε όλο το πακέτο για το +21, αλλά κυρίως για μια εμφάνιση που έκανε όλο τον κόσμο του να αισιοδοξεί για καλύτερα βράδια. Μάλιστα μέσα σε όλα πανηγύρισαν και το ρεκόρ του Σπανούλη όσο αφορά το ranking! Oι «ερυθρόλευκοι» ξαναβρήκαν το χαμόγελό τους και συνεχίζουν!

Send this to a friend