• Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου
  • 13:02

Αθήνα

15 oC

σποραδικές νεφώσεις

Σύνελθε πρωθυπουργέ!

Σύνελθε πρωθυπουργέ!

Οι καταστροφικές συνέπειες της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης Τσίπρα του α' εξαμήνου 2015: Οι εξαγωγές υποχώρησαν, το ασφαλιστικό θα εκραγεί, η οικονομία μπλοκαρισμένη, οι φόροι «τρώνε» τα νοικοκυριά, υπό διωγμό οι θεσμοί!

Και η κυβέρνηση (του 10% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις) μέρες τώρα, ασχολείται κατ' αποκλειστικότητα με το πως θα διασωθεί η εικόνα κι η… τιμή των Τσίπρα - Παππά μετά την ήττα τους στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών!

xatzi_aliki-150x150Γράφει η Αλίκη Χατζή

Η συζήτηση για το χρέος πάει οριστικά στις καλένδες, ΔΝΤ και Ευρωπαίοι Εταίροι επανέρχονται με απαιτήσεις νέων μέτρων, τα οποία συγκροτούν τον πυρήνα ενός 4ου μνημονίου, ενώ στο μεταναστευτικό έχει χαθεί πλήρως κάθε έλεγχος και απλώς παρακολουθούμε παθητικά τις «εκρήξεις ανθρώπινης αγανάκτησης» στα νησιά, την στιγμή που οι τόνοι από τον Ερντογάν ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Και αντί όλα αυτά να βρίσκονται στο επίκεντρο, η κυβέρνηση επιχειρεί νέο αποπροσανατολισμό, ανοίγοντας αστείες συζητήσεις περί δομικού ανασχηματισμού.

Καιρός να μαζευτούν…. τα κουβαδάκια και όποια άλλα παιδικά παιχνίδια και να αποδεχθεί το Μαξίμου ότι ηττήθηκε στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Θέλει δεν θέλει ο πρωθυπουργός, οφείλει να αποδεχθεί ότι έχει την πλήρη ευθύνη για την πορεία της χώρας και, μέγιστο, πλέον, μερίδιο ευθύνης για τον πλήρη εκτροχιασμό της οικονομίας.

Επιτέλους, λίγη συναίσθηση του κινδύνου, πριν μας βρει το κακό!

Send this to a friend