Αθήνα

31 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ευρώπη «βλέπει» η Ελλάδα για την ένταση με Τουρκία και περιμένει… τηλεφώνημα Μέρκελ για αποκλιμάκωση

STIGMA

Τι κρύβεται πίσω από το… μέρισμα στην Αντωνοπούλου

Η υπόθεση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, αποτελεί την επιτομή της αριστερής κοροϊδίας και υποκρισίας και φυσικά φιλαργυρίας...

Όταν η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς, κόβει το ΕΚΑΣ στους φτωχούς συνταξιούχους, απειλεί και εκβιάζει με τηλεφωνήματα, επιστολές και email, όσους χρωστούν μερικά κατοστάρικα η χιλιάρικα στην εφορία, γιατί αδυνατούν να πληρώσουν χωρίς δόσεις το φόρο τους, όταν κόβει το επίδομα θέρμανσης και αυξάνει ΦΠΑ σε τρόφιμα και σε νησιά, φαντάζει απίθανο και απίστευτο για τον απλό πολίτη, να μαθαίνει ότι, έχει ανοίξει το ταμείο του κράτους και χορηγεί επίδομα ενοικίου, χιλίων ευρώ το μήνα σε υπουργό, για να μένει στο Κολωνάκι.

Γράφει ο Ανδρέας Κωνσταντάτος

Η υπόθεση της κας Αντωνοπούλου αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, η οποία μαζί με τον σύζυγο της υπουργό Οικονομίας κ. Παπαδημητρίου, δήλωσαν στο Πόθεν Εσχες το 2015, εισόδημα πάνω από 450 000 ευρώ, επενδύσεις τρία εκατομμύρια ευρώ, και ακίνητα στη Γλυφάδα τις ΗΠΑ και τη Σύρο, και παρά τον πλούτο που διαθέτουν και τους δυο υπουργικούς μισθούς τους, ζήτησαν και έλαβαν και χίλια ευρώ το μήνα, αποτελεί την επιτομή της αριστερής κοροϊδίας και υποκρισίας και φυσικά φιλαργυρίας αλλά και του ευτελισμού κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ποιοι όμως είναι αυτοί; Και οι δύο τους εργάζονταν στο ίδρυμα Levy, που μελετούσε, σενάρια για την έξοδο της χώρας από το ευρώ με την εισαγωγή ενός παράλληλου νομίσματος. Πρόκειται για τη θεωρία που ο κ. Τσίπρας μαζί με τον κ. Βαρουφάκη χρησιμοποίησαν, ως διαπραγματευτικό τους όπλο στην ΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2015 απέτυχαν και οδήγησαν τη χώρα στο αχρείαστο τρίτο μνημόνιο, που μας κόστισε, όπως, είπε πρόσφατα, ο Eυρωπαίος αξιωματούχος κ. Βίζερ 200 δισεκατομμύρια ευρώ.

Και ο Αλέξης Τσίπρας, ευγνωμόνων, τους έφερε στην Ελλάδα, έδωσε υπουργεία και στους δυο και με ειδική ρύθμιση, χίλια ευρώ για το ενοίκιο τους.

Εδώ δεν πρόκειται για μια παραδοχή, ότι ο κ. Τσίπρας γοητεύεται ακόμα από πρόσωπα, που επεξεργάζονταν καταστροφικά σενάρια για την Ελλάδα, ούτε για μια εξυπηρέτηση, ένα δωράκι αλλά για μια φιλοσοφία βολέματος «ημετέρων» και νομενκλατούρας , που διατρέχει τον ΣΥΡΙΖΑ, και μιας ψευτοκοινωνικής πολιτικής, που για τους άλλους, αρκείται σ ένα… ξεροκόμματο παραμονές Χριστουγέννων.

Ο στόχος της Τουρκίας και η σιωπή
Ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την εξάπλωση του Κορωνοϊού!
«Ιστορική» η Συμφωνία… πρόκληση για το μέλλον της Ευρώπης
Ποιος κορονοϊός; Μόνο ο Παπανδρέου φορούσε μάσκα στη Βουλή
«Δε βαριέσαι, αδελφέ»…
Λαϊκή απαίτηση η πλήρης και μέχρι τέλους διερεύνηση των καταγγελιών για παρακρατικό, παραδικαστικό κύκλωμα