Αθήνα

12 oC

αυξημένες νεφώσεις

Τσίπρας είναι και… φαίνεται!

Τσίπρας είναι και… φαίνεται!

Μετά από μια δίχως ιστορικό προηγούμενο λαϊκίστικη ρητορική που υποσχόταν εδώ και τώρα τα «πάντα όλα», μετά από τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, μερικές αποτυχημένες απόπειρες εξόδου της χώρας από την Ευρώπη, άλλες τόσες προσπάθειες για απίθανες διεθνείς συμμαχίες, κλείσιμο των τραπεζών, επιβολή capital controls, 3ο και απεχθέστερο μνημόνιο, εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα στην αγορά, ο πρωθυπουργός επιμένει να… πανηγυρίζει  για τα μεταφυσικά επιτεύγματα της κυβέρνησης του.

xatzi_aliki-150x150Γράφει η Αλίκη Χατζή

«Το 2016 αναδεικνύεται ως το έτος σταθεροποίησης της οικονομίας, αφού δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, έγιναν σημαντικές μεταρρυθμίσεις και μια αξιόπιστη δημοσιονομική προσαρμογή, ενώ  η ανεργία αν και παραμένει απαράδεκτα υψηλή μπήκε σε τροχιά σταθερής απομείωσης…».

Τάδε έφη ο Αλέξης Τσίπρας στους εφοπλιστές, στους οποίους απευθύνθηκε για να βοηθήσουν με το «κύρος» και τις «γνώσεις» τους να βγει η χώρα στις ελεύθερες αγορές το 2017.

Εντάξει! Στους πολίτες, που επωμίζονται στις πλάτες τους τις συνέπειες των αλλοπρόσαλλων διαπραγματεύσεων και της μπουρδολογίας των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, θα απευθύνει ποτέ ο πρωθυπουργός έναν αυτοκριτικό λόγο;

Θα ξεστομίσει μια κουβέντα συγγνώμης για τους χείμαρρους των ψευδών, για την διαστροφή των φθηνών συνθημάτων και την απατηλότητα των υποσχέσεών του; Τίποτα…;

Send this to a friend