Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Βουλευτές πάνε και έρχονται

Το τι έχουν ακόμη να δούνε τα μάτια μας μέχρι τις εκλογές δεν λέγεται. Βουλευτές πάνε και έρχονται από κόμμα σε κόμμα και … όπου κάτσει. Ένα πολιτικό σκηνικό κυριολεκτικά που μεταβάλλεται συνεχώς σαν κινούμενη άμμος.

Γράφει ο Βαγγέλης Γιακουμής

Σήμερα ο κ. Κατσιαντώνης που πήγε στη ΝΔ , χθές ο κ. Λαζαρίδης που έφυγε από τους ΑΝΕΛ μαζί με τον Δημήτρη Καμμένο που έκανε κόμμα με τον Τάκη Μπαλτάκο και αύριο ποιος ξέρει σε ποιο κόμμα θα βρίσκονται και μερικοί άλλοι βουλευτές ακόμη. Τα ονόματα τους γνωστά που πρόκειται να αλλάξουν αρχηγό και αναμένουν την κατάλληλη στιγμή. Κοντά εκεί λίγο μετά το καλοκαίρι και αρχές του φθινοπώρου όταν θα αρχίζει να ζεσταίνεται το πολιτικό σκηνικό και να ετοιμάζεται για εκλογές , εκεί περίπου θα γίνουν και νέες ανακατατάξεις όπως όλα δείχνουν.

Τι σημαίνει αυτό . Σημαίνει οτι τόσο η οικονομική κρίση όσο και το Θέμα του ονόματος των Σκοπίων έχουν δημιουργήσει στα κόμματα αναταράξεις και αντιδράσεις , μετακινήσεις και μεταβολές που αλλάζουν συνολικά τα πολιτικά κόμματα που διαπερνούται κάθετα απο τις αλλαγές αυτές αλλάζοντας τον χάρτη που ξέραμε μέχρι σήμερα.

Σίγουρα μέχρι τις εκλογές θα γίνουν και άλλα που μπορεί και να μας ξενίζουν και να μας ξαφνιάσουν, να μας ευχαριστήσουν ή να μας λυπήσουν. Ανάλογα από το πως τα βλέπουμε και σε ποια πλευρά του δρόμου βρισκόμαστε. Το βέβαιον είναι ότι στο παρασκήνιο δουλεύουν πολλά που ετοιμάζονται να βγούνε στον αέρα.

Send this to a friend