• Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 09:29

Αθήνα

10 oC

αραιές νεφώσεις

«Αναζητούν μια ευκαιρία για να νιώσουν και πάλι αρσενικά»: Διάσημη συνοδός αποκαλύπτει τι πραγματικά θέλουν οι άνδρες

Μία πρώην ιερόδουλη που έχει κάνει σεξ με περισσότερους από 10.000 πελάτες, αποκαλύπτει τι πραγματικά θέλουν οι άνδρες στο κρεβάτι, στο νέο της βιβλίο.

Η 39χρονη Gwyneth Montenegro από την Αυστραλία, πλέον έχει εγκαταλείψει την πορνεία, μετά από 10 χρόνια εργασίας.

Όπως αναφέρει, οι περισσότεροι άνδρες προτιμούν ένα μέτριου μεγέθους αληθινό στήθος από ένα μεγάλο «πλαστικό» και ότι δεν χρειάζεται να είσαι «θεά» για να κάνεις επιτυχία στο συγκεκριμένο επάγγελμα.

«Ένα μυστικό του χώρου μας είναι ότι πολλοί πελάτες ψάχνουν ειδικά γυναίκες που δεν είναι και τόσο εντυπωσιακές εμφανισιακά και δεν έχουν τη λεγόμενη κλασσική ομορφιά. Αυτό συμβαίνει επειδή ντρέπονται και συχνά αισθάνονται ανεπαρκείς μπροστά σε εντυπωσιακές γυναίκες. Όσον αφορά το μεγάλο στήθος, εάν το έχεις σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που το προτιμούν. Αλλά υπάρχει "αγορά" για όλα τα μεγέθη στήθους, ακόμα και τα πολύ μικρά, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sun, η ίδια αναφέρει ότι το πιο σημαντικό πράγμα για τους πελάτες είναι να νιώθουν «ότι τους επιθυμεί και τους χρειάζεται» μια «ερεθισμένη γυναίκα».

Επιπλέομ, η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών θέλει να μπορεί να χαλαρώσει και να συζητήσει με τη γυναίκα που θα πάρει τα χρήματά τους για να τους χαρίσει ως αντάλλαγμα μερικές ώρες ευχαρίστησης. «Το παν είναι η προσοχή. Οι γυναίκες πρέπει να δείχνουν έντονο πόθο και να επιβεβαιώνουν συνεχώς ότι απολαμβάνουν τη διαδικασία του έρωτα» αποκαλύπτει.

Όσον αφορά στους λόγους που οδηγούν τους περισσότερους άνδρες στις ιερόδουλες, η 39χρονη λέει ότι οι πελάτες του αγοραίου έρωτα δεν αναζητούν τόσο «kinky sex», αλλά μια ευκαιρία να νιώσουν «πάλι αρσενικά» επειδή «αισθάνονται απειλή μέσα στις σχέσεις τους.

Δημοφιλή