• Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου
  • 16:57

Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αυτά είναι τα σημεία που ερεθίζονται περισσότερο οι γυναίκες

Το γυναικείο σώμα, έχει αρκετά σημεία τα οποία ερεθίζονται κατά την διάρκεια του σεξ (και όχι μόνο) και τα αναλύουμε στο παρακάτω άρθρο.

Το γυναικείο σώμα, έχει αρκετά σημεία τα οποία ερεθίζονται κατά την διάρκεια του σεξ (και όχι μόνο) και τα αναλύουμε στο παρακάτω άρθρο.

Οι αποκαλύψεις που έκανε μια έρευνα του 2015 από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι ερεθίζονται περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντροφός τους επικεντρώνει την... προσοχή του σε αυτά, ίσως σας δώσουν ιδέες που θα αναζωογονήσουν την σεξουαλική σας ζωή.

Σε δείγμα 2.032 γυναικών τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο σεξ, το No 1 πιο ερεθιστικό σημείο στο κορμί μιας γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιες απάντησαν, είναι οι θηλές της στο στήθος, με το 35% από τις συμμετέχουσες στην έρευνα να αποκαλύπτουν πως όταν ο σύντροφός τους είναι προσεκτικός αλλά... επίμονος σε εκείνο το σημείο, εκείνες... ερεθίζονται ακόμη περισσότερο!

Στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων ήρθε ο λαιμός, με το 28% των γυναικών να αναδεικνύει εκείνο το σημείο ως το πιο ερεθιστικό επάνω του.

Από την άλλη πλευρά οι γλουτοί έλαβαν το 15% των γυναικείων προτιμήσεων, η πλάτη το 6% και το στομάχι ήρθε τελευταίο με μόλις 4%.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Οι ερευνητές από την εταιρεία Skyn διευκρίνισαν ότι επίτηδες άφησαν εκτός των πιθανών απαντήσεων την περιοχή του αιδοίου, επειδή είναι γνωστό πως είναι... εκτός συναγωνισμού!

Send this to a friend