• Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου
  • 16:20

Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Έρευνα: Πόσες συντρόφους έχουν κατά μέσο όρο οι Έλληνες;

Η γερμανική εφημερίδα «Bild», αναφέρεται σε δημοσίευμά της σε έρευνα που διενήργησε η κατασκευάστρια εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών «Lelo» σε μία προσπάθεια να σκιαγραφήσει την ερωτική ζωή των ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild», αναφέρεται σε δημοσίευμά της σε έρευνα που διενήργησε η κατασκευάστρια εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών «Lelo» σε μία προσπάθεια να σκιαγραφήσει την ερωτική ζωή των ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Ο μέσος όρος των ερωτικών συντρόφων παγκοσμίως κυμαίνεται από 10 έως 20, σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αμερικανοί αλλάζουν δύσκολα ερωτικούς συντρόφους αλλά αποδίδουν εξαιρετικά στο κρεβάτι. Οι Βορειοαμερικανοί βάζουν στο κρεβάτι τους μόνο έναν έως τρεις ερωτικούς συντρόφους κατά μέσο όρο. Οι Έλληνες, οι Ελβετοί και οι Βραζιλιάνοι έχουν κατά μέσο όρο από 15 έως 20 ερωτικούς συντρόφους, ενώ οι Ισπανοί και οι Ιταλοί μοιράζονται το κρεβάτι τους κατά μέσο όρο μόνο με τρεις διαφορετικούς συντρόφους.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, σχεδόν το 30% των ερωτηθέντων υποστηρίζει ότι η σεξουαλική τους ζωή είναι αρκετά καλή και σχεδόν το 5% ότι είναι τέλεια! Σχεδόν το 20% θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στο κρεβάτι, να πειραματιστεί, ενώ περίπου το 18,6% των συμμετεχόντων δηλώνει απογοητευμένο από την σεξουαλική τους ζωή επισημαίνοντας ότι είναι ανύπαρκτη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της διεθνούς έρευνας , στα περισσότερα κρεβάτια ακούγεται "Oh-ho" αντί για το "Oh no" - τουλάχιστον στην περίπτωση της ερωτικής κορύφωσης. Το 0,99% υποστηρίζει ότι δεν έφθασε ποτέ σε οργασμό.

Σχεδόν το 60% υποστηρίζει ότι έρχεται σε οργασμό μία έως δύο φορές την εβδομάδα, το 18,23% μία φορά την εβδομάδα, το 12,43 πάνω από μία φορά την ημέρα.

Η πιο δημοφιλής στάση

Η πιο δημοφιλής σεξουαλική στάση παγκοσμίως είναι αυτή του σκύλου, με ποσοστό 50,41% .

- Η στάση όπου η γυναίκα είναι από πάνω κι έχει τον έλεγχο με ποσοστό 38,24%.
- Με ποσοστό 34,66%, η ιεραποστολική θέση καταλαμβάνει την τρίτη θέση.
- Η στάση «69» ακολουθεί στην τέταρτη θέση με ποσοστό 17,69%!

Όσο για τα πράγματα που «σκοτώνουν» την ερωτική ευχαρίστησηςείναι:
1. Το στρες με ποσοστό 60% .
2. Τα προβλήματα που έχουμε με το σώμα μας (για το 30%) και
3. Το κουδούνι και το τηλέφωνο όταν χτυπούν διαταράσσουν για το 21% την ερωτική επιθυμία στην κρεβατοκάμαρα.

Send this to a friend