Αθήνα

9 oC

βροχοπτώσεις μεγάλης έντασης

Κι όμως! Το σεξ με μικρό πέος μπορεί να είναι καλύτερο, υποστηρίζει σεξολόγος

Αν και μόλις το 0,6% του ανδρικού πληθυσμού μπορεί να παραπονιέται για το μέγεθος του πέους του, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική.

Συζητώντας λοιπόν για μικρά μεγέθη στο Reddit, ένας χρήστης μοιράστηκε τη δική του εμπειρία πάνω στο θέμα: «Έχω διαβάσει κάθε σχεδόν άρθρο, μελέτη και post σε φόρουμ για τα μικρά πέη και η συναίνεση είναι ότι οι γυναίκες δεν αντλούν καμία ικανοποίηση από τη διείσδυση… Πραγματικά μου ραγίζει την καρδιά να ξέρω ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να δώσω σε μια γυναίκα μια τέτοια εμπειρία».

Ο νεαρός άντρας είπε ακόμα ότι έχει προσπαθήσει να αυτοκτονήσει, δεν τα κατάφερε όμως!

Μία ειδική σεξολόγος Elizabeth McGrath, μιλώντας μετά στο «Daily Dot», επισήμανε πάντως, ότι «πρωτίστως, το σεξ γίνεται με τα σώματά μας»: «Δείτε το σαν ευκαιρία να ανακαλύψετε νέα πράγματα αντί να επικεντρώνεστε σε έναν μόνο τρόπο να το κάνετε».

Αναφερόμενη, μάλιστα, στο νεαρό αγόρι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ενημερώνει την εκάστοτε σύντροφό του περί του μικρότερου μεγέθους του, καθώς κάτι τέτοιο ενδυναμώνει την πεποίθηση πως κάτι δεν είναι φυσιολογικό. Ενώ είναι, απόλυτα, όπως είπε!

Όπως επισημαίνει, το σημαντικό είναι, είναι, να το διασκεδάζεις και να το χαίρεσαι.

Send this to a friend