• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 16:18

Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σεξ: Ποια κίνηση του σώματός σου θα σε ανεβάσει στα μάτια του

Υπάρχει μία απλή κίνηση που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ και να τον αφήσεις άφωνο.

Υπάρχει μία απλή κίνηση που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ και να τον αφήσεις άφωνο.

Όχι, δε χρειάζεται να κάνεις ακροβατικά, μια μικρή αλλά στοχευμένη κίνηση της λεκάνης σου αρκεί, για να μετατρέψει την ερωτική σας επαφή σε show με πυροτεχνήματα.

Όταν ένα ζευγάρι κάνει σεξ, συνήθως τη “σκληρή δουλειά” την κάνει ο άντρας. Εκείνη, αν εξαιρέσουμε μερικές στάσεις στις οποίες αναλαμβάνει τα ηνία, όπως το woman on top, κάθεται και απολαμβάνει ή βοηθάει τον εαυτό της ερεθίζοντας την κλειτορίδα της.Υπάρχει όμως μια κίνηση, η οποία αν και απλή να γίνει, είναι λιγάκι δύσκολη να τη συλλάβεις, η οποία αν κάνεις, θα απογειώσεις και τη δική του αλλά και τη δική σου αίσθηση.

Κατά τη διείσδυση, αντί να κάθεσαι ακίνητη, προσπάθησε να κινήσεις τη λεκάνη σου ελαφρώς κυκλικά, χωρίς εκείνος να το αντιλαμβάνεται οπτικά, αλλά μόνο να το αισθάνεται. Αυτό σημαίνει ότι η κίνηση θα είναι διακριτική και δε θα γίνεται αντιληπτή με το βλέμμα θα γίνεται όμως αντιληπτή με το σώμα, αφού θα δίνει μια διαφορετική και άκρως ερεθιστική αίσθηση και στους δυο, λόγω του ότι η ευθεία δική του κίνηση σε συνδυασμό με την δική σου κυκλική θα ερεθίζουν όλα τα πιθανά σημεία, νεύρα και αισθητήρες των γεννητικών σας οργάνων οδηγώντας σας σε μια πραγματική έκσταση.

Πηγή: marieclaire.gr

Send this to a friend