Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Βόσκαρη μέσα από τη φυλακή – Καρφώνει τον Δούκα πώς σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη!

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αλιβιζάτος: Η διαφορά του Κινήματος Αλλαγής είναι ότι θέλει τις μεταρρυθμίσεις

Ο Νίκος Αλιβιζάτος, που ως γνωστόν ήταν επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής δεοντολογίας που οργάνωσε τις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τη Φώφη Γεννηματά

Ο Νίκος Αλιβιζάτος, που ως γνωστόν ήταν επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής δεοντολογίας που οργάνωσε τις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τη Φώφη Γεννηματά και το Σταύρο Θεοδωράκη και τους υπόλοιπους υποψηφίους για τη θετική συμβολή τους. Επίσης, ο κ. Αλιβιζάτος στάθηκε στις προσπάθειες των 31 υπολοίπων μελών της επιτροπής και στα 462 μέλη του δικτύου εμπιστοσύνης σε όλη την Ελλάδα.

“Κάναμε καλή δουλειά και ο κόσμος το επιβεβαίωσε. Δείξαμε τόλμη στα πρόσωπα και πρωτοτυπία στην εφαρμογή της τεχνολογίας” ανέφερε και τόνισε ότι αν και κατανοεί τις δυσκολίες, θα μπορούσε έστω το 1/3 των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής να εκλεγεί. Ο Νίκος Αλιβιζάτος υπογράμμισε ότι η διαφορά του Κινήματος Αλλαγής, είναι ότι θέλει τις μεταρρυθμίσεις, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τις κάνει χωρίς να τις θέλει, και η ΝΔ είναι διστακτική. Επέκρινε έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή όπως είπε, ανέχεται τη βάρβαρη βία στα πανεπιστήμια. “Εμείς μπορούμε χωρίς βία να αποκαταστήσουμε την κατάσταση” είπε.

Ο κ. Αλιβιζάτος ανέβασε τους τόνους μιλώντας για “Τεχεράνη της Ελλάδας” με όσα έγιναν στο Αίγιο στη δίκη του μητροπολίτη Αμβρόσιου, ενώ υπογράμμισε ότι η προοδευτική παράταξη θα υπαρασπιστεί την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. “Ο κ. Παπαγγελόπουλος έφτιαξε το σκάνδαλο της NOVARTIS από την αρχή και η κ. Θάνου έγινε αμέσως νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού. Πρωτόγνωρα πράγματα στη δικαιοσύνη. Μπορεί να προέρχονται από τη δεξιά αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ το ανέχεται“.

Τέλος, για την προοπτική του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Αλιβιζάτος είπε ότι “πρέπει να προχωρήσουμε χτίζοντας ο ένας πάνω στον άλλο“.

Η νέα γενιά του Κινήματος Αλλαγής για το συνέδριο
Όλα όσα έγιναν στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής μέσα από τo TheCaller- Συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, φωτογραφίες και παρασκήνιο!
Συγκίνηση για τον αγωνιστή της Αντίστασης «καπετάν Ερμή» στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής! (ΕΙΚΟΝΕΣ)
To ρόδον είναι το σήμα του Κινήματος Αλλαγής! (ΦΩΤΟ)
Μαγκριώτης: Το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να γίνει ισότιμος συνομιλητής πρώτα της κοινωνίας και μετά των κομμάτων
Γιάννης Ραγκούσης στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής: «Που πάμε;»