Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Λεβέντης πήγε στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για να κάνει σόου και «τα άκουσε» από τους συνέδρους! (vid)

Με το δικό του ιδιαίτερα… αρνητικό τρόπο κατάφερε να στρέψει πάνω του τα φώτα του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που έδειξε πως πήγε στο ΣΕΦ για να κάνει «σόου» παρά για να απευθύνει ομιλία στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού.

Ο σύντομος χαιρετισμός του, μόνο χαιρετισμός δεν ήταν, καθώς, μετά από μία γενική εισαγωγή και αναφορά του στο 1974 - όταν ήταν... ΠΑΣΟΚ, όπως είπε και έτρεχε για να το βάλει, λέει, στη Βουλή- στον Γιώργο Γεννηματά και τον Ανδρέα Παπανδρέου, στη συνέχεια είχε μια... καλή κουβέντα για όλους. Κυρίως για τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Οι αναφορές, όμως, του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων προκάλεσαν τη δυσφορία και την έντονη αντίδραση του κοινού, που τον αποδοκίμασε πολύ έντονα, σε σημείο μάλιστα που χρειάστηκε επανειλημμένα η παρέμβαση του προεδρεύοντος Γιάννη Κουτσούκου, ο οποίος τού επισήμανε ότι θα έπρεπε να τιμήσει την πρόσκληση, όπως έπραξαν και οι άλλοι εκπρόσωποι των κομμάτων, με πρώτο τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο ίδιος, όμως, συνέχισε απτόητος. «Θα με ακούσετε. Να κάνετε την αυτοκριτική σας», είπε, απευθυνόμενος στους συνέδρους. Προφανώς, βέβαια, τα περί αυτοκριτικής θα έπρεπε να ισχύουν και για τους ομιλητές, αλλά όχι και τον Βασίλη Λεβέντη...

Send this to a friend