Αθήνα

15 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Αγιορείτικη κουζίνα: Σουπιές γιουβέτσι από τον Μοναχό Επιφάνιο

Ο μοναχός Επιφάνιος ο Μυλοποταμινός, τον οποίο συχνά αποκαλούν και «Σεφ» του Αγίου Όρους, θεωρείται από τις πλέον γνωστές μορφές του Αγίου Όρους.

Ο μοναχός Επιφάνιος ο Μυλοποταμινός, τον οποίο συχνά αποκαλούν και «Σεφ» του Αγίου Όρους, θεωρείται από τις πλέον γνωστές μορφές του Αγίου Όρους.

Ο μοναχός Επιφάνιος έχει αναδείξει την αγιορείτικη κουζίνα, μέσα από τις συνταγές του, αλλά και το βιβλίο του «Μαγειρική του Αγίου Ορους», το οποίο εκδόθηκε αρχικά το 2008 και έκτοτε έχει επανατυπωθεί πολλές φορές και έχει μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες.

Μια από τις πλέον ξεχωριστές συνταγές του μοναχού Επιφάνιου είναι και οι σουπιές γιουβέτσι για τις οποίες θα χρειαστούμε…

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Send this to a friend