Αθήνα

24 oC

σποραδικές νεφώσεις

Άμα έχετε και χωριάτικα αυγά ακόμα καλύτερα! Αγαπημένη και… καλοκαιρινή στραπατσάδα

Δεν έχετε πολύ χρόνο να μαγειρέψετε, δεν ξεπαγώσατε κρέας ή δεν προλαβαίνετε να βράσετε- τηγανίσετε κάτι άλλο, υπάρχει λύση και είναι πεντανόστιμη αλλά και καλοκαιρινή και ακούει στο όνομα στραπατσάδα.

Άλλοι βέβαια το λένε καγιανά ή καϊκανά, σε κάθε περίπτωση πάρτε αυγά (ακόμα καλύτερα αν είναι χωριάτικα), φρέσκιες ντομάτες και τυρί φέτα και φτιάξτε στραπατσάδα!

Υλικά συνταγής

2-3 αυγά

3 ντομάτες μεγάλες, ώριμες ή 500γρ. ντομάτες κονκασέ

1 κ.γ. ζάχαρη

1 κ.γ. ρίγανη

3 κ.σ. ελαιόλαδο

1/2 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη

100 γρ. φέτα

αλάτι

πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο cooklos.gr