Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ακρίτα για Μητσοτάκη στην Πάρνηθα: «Την βγάζει λάδι γιατί κανένα Μέσο δεν θα τον κράξει γιατί τούς έχει χρυσώσει με τα δικά μας λεφτά»

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Delivery από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Προσαρμοστικότητα δείχνει η «εθνική μας μαγείρισσα», Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τον καιρό του δεύτερου lockdown.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός – Πατέρας και κόρη είπαν το τελευταίο αντίο από το τηλέφωνο: «Θα συναντηθούμε στον ουρανό»
Άδωνις Γεωργιάδης για πανδημία: Όλα τα χειριστήκαμε με το σωστό τρόπο- Δεν έγινε κανένα λάθος

Μιλώντας στο «Secret» των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποκαλύπτει το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα.

«Αποφάσισα το εστιατόριο “Παπαδάκης”, που έχει μια ιστορία 25 χρόνων, με φανατικό κοινό όλα αυτά τα χρόνια, να ξεκινήσει υπηρεσία delivery και take away με ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού με πιάτα ημέρας», αναφέρει και συνεχίζει: «Υπάρχει και η δυνατότητα, αν κάποιος θέλει ένα ιδιαίτερα οικογενειακό γεύμα, να καλύψουμε όλη την γκάμα των απαιτήσεων. Αρκεί να γνωρίζουμε 24 ώρες πριν το είδος του φαγητού και την ποσότητα που απαιτείται».

Συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Σοκολατόπιτα στιγμής (BINTEO)

Η ίδια εξηγεί ότι «επειδή αυτήν τη στιγμή η εμβέλεια του delivery είναι μικρής ακτίνας, γύρω από την περιοχή του Κολωνακίου, όπου είναι και η έδρα μας, μπορεί κάποιος να παραγγείλει το φαγητό, αν είναι εκτός της ακτίνας του delivery, και να περάσει να το παραλάβει». Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εκμυστηρεύεται στο «Secret» και τις απόψεις και τα συναισθήματά της για τη δεύτερη καραντίνα που βιώνει η χώρα.

Συνταγή banana bread από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

«Έκλεισε η εστίαση ξανά και είχα προβλέψει ότι θα πάμε σε δεύτερο γενικό lockdown. Διανύουμε τόσο η εστίαση όσο και περισσότεροι κλάδοι μια πολύ δύσκολη περίοδο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή όλοι, να δούμε πού θα οδηγήσει όλο αυτό. Ας ελπίζουμε ότι το δεύτερο lockdown θα διαρκέσει λίγο, εφόσον συμμορφωθούμε όλοι με τα μέτρα. Είναι δύσκολο για μια επιχείρηση να βάζει λουκέτο, και ειδικά μια επιχείρηση εστίασης. Όσο δύσκολα κλείνει, άλλο τόσο δύσκολο είναι και να ανοίξει. Δεν βάζεις απλώς ένα κλειδί στην πόρτα και ανοίγεις. Επίσης, μια επιχείρηση εστίασης είναι πολλοί κλάδοι από πίσω: προμηθευτές, παραγωγοί, σερβιτόροι, καθαριστές», καταλήγει.

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Στο πλευρό μας ο Σεμπάστιαν Κουρτς: Τάχθηκε υπέρ της επιβολής κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας

«Ο Χρόνης Εξαρχάκος ήταν πολύ αστείος, αυθόρμητος και ό,τι πιο τρυφερό έχω να θυμηθώ από εκείνη την εποχή»

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Τι προβλέπουν οι συμφωνίες προαγοράς

Κορονοϊός: Μετά από 20 ημέρες βγήκε από την εντατική η 17χρονη! Το συγκλονιστικό μήνυμά της

Σταϊκούρας εφ’ όλης της ύλης στο The Caller: Δεν ωραιοποιώ τις καταστάσεις, οι ώρες είναι δύσκολες – Η χώρα θα είναι σε βαθιά ύφεση

Άκης Πετρετζίκης – Συνταγή: Εύκολο gingerbread house
Ζεστή σοκολάτα: Συνταγή για το το ωραιότερο ρόφημα του χειμώνα, από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Pumpkin pie: H απίθανη συνταγή της Μαργαρίτας Παπανδρέου
Αρακάς: Η Μαρία Μπεκατώρου μας έχει την πιο νόστιμη συνταγή (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Αυτές είναι οι 10 πιο δημοφιλείς συνταγές της καραντίνας στην Ελλάδα
Άκης Πετρετζίκης – Συνταγή: Φριτάτα με ζυμαρικά και κοτόπουλο… (και λίγες θερμίδες)