Αθήνα

31 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Συμμαχίες χτίζει η Αθήνα απέναντι στην Άγκυρα – Το μπαράζ επαφών Μητσοτάκη-Δένδια και ο ρόλος της Γαλλίας

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η νόστιμη λύση της τελευταίας στιγμής: Ομελέτα λευκή με μυρωδικά και ανθότυρο

Αν είστε της τελευταίας στιγμής κι αν το στομάχι σας διαμαρτύρεται ζητώντας φαγητό, η λευκή ομελέτα που μας παρουσιάζει σήμερα το cooklos.gr είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Δείτε επίσης

Πολάκης: «Σαράντα νοματαίοι καπνίζουμε σε μια στρούγκα στη Βουλή, αυτή είναι η υποκρισία και η κακομοιριά που σας διακρίνει» (vid)
Η Τζένιφερ Άνιστον απέκτησε Instagram και οι χρήστες παραληρούν με την πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε (ΕΙΚΟΝΑ)

Υλικά συνταγής

3 ασπράδια αυγού
3 κ.σ. ανθότυρο τριμμένο
2 κ.σ. βασιλικός και ρίγανη ψιλοκομμένα
½ κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
½ κ.γ. μπούκοβο
¼ κ.γ. σκόνη σκόρδου
αλάτι (προαιρετικά)
2 κ.σ. ελαιόλαδο

Διαδικασία συνταγής

-Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο. Αφήνουμε λίγο να ζεσταθεί.
-Μέσα σε μπολ, χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με τη σκόνη σκόρδου, την πάπρικα, το μπούκοβο και το αλάτι.
-Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30″. Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα.
-Μόλις η ομελέτα ξεκολλάει από το τηγάνι προσθέτουμε το ανθότυρο, το βασιλικό και τη ρίγανη. Γυρνάμε την ομελέτα να ψηθεί λίγο το ανθότυρο και σερβίρουμε.

Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο cooklos.gr

Φρικασέ θαλασσινών- Οικογενειακή συνταγή από την Πάρο της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου
Λεμονάτο κατσικάκι με μελωμένες πατάτες φούρνου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Χταπόδι καλοκαιρινό από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Σπιτικό παγωτό γιαούρτι- Ποιος θα πει όχι;
Αστακομακαρονάδα: Η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου
Απλή και διαφορετική μακαρονάδα με αυγοτάραχο της Λεονί Σταφυλά