• Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου
  • 01:35

Αθήνα

15 oC

σποραδικές νεφώσεις

Η νόστιμη λύση της τελευταίας στιγμής: Ομελέτα λευκή με μυρωδικά και ανθότυρο

Αν είστε της τελευταίας στιγμής κι αν το στομάχι σας διαμαρτύρεται ζητώντας φαγητό, η λευκή ομελέτα που μας παρουσιάζει σήμερα το cooklos.gr είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Αν είστε της τελευταίας στιγμής κι αν το στομάχι σας διαμαρτύρεται ζητώντας φαγητό, η λευκή ομελέτα που μας παρουσιάζει σήμερα το cooklos.gr είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Υλικά συνταγής

3 ασπράδια αυγού
3 κ.σ. ανθότυρο τριμμένο
2 κ.σ. βασιλικός και ρίγανη ψιλοκομμένα
½ κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
½ κ.γ. μπούκοβο
¼ κ.γ. σκόνη σκόρδου
αλάτι (προαιρετικά)
2 κ.σ. ελαιόλαδο

Διαδικασία συνταγής

-Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο. Αφήνουμε λίγο να ζεσταθεί.
-Μέσα σε μπολ, χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με τη σκόνη σκόρδου, την πάπρικα, το μπούκοβο και το αλάτι.
-Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30". Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα.
-Μόλις η ομελέτα ξεκολλάει από το τηγάνι προσθέτουμε το ανθότυρο, το βασιλικό και τη ρίγανη. Γυρνάμε την ομελέτα να ψηθεί λίγο το ανθότυρο και σερβίρουμε.

Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο cooklos.gr

Send this to a friend