Αθήνα

22 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η ταπεινή αλλά υπέροχη φάβα... παντρεμένη

Φάβα έχουμε ξαναμαγειρέψει. Και σκέτη και  παντρεμένη με χταπόδι. Και φαβοκεφτέδες την κάναμε ή με κρεμμύδια καραμελωμένα.

Σήμερα την παντρεύουμε με κρεμμύδια, ντομάτα και κύμινο και δίνουμε άλλη διάσταση στο σπουδαίο αυτό φαγητό

Υλικά συνταγής
500γρ. φάβα
4 κρεμμύδια
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
1500ml. νερό
αλάτι
πιπέρι
για το πάντρεμα
2 ντομάτες ώριμες κομμένες κονκασέ
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
¼ κ.γ. κύμινο (προαιρετικά)

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr

Send this to a friend