Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Λίγο κρέας είναι ό,τι πρέπει! Μοσχαράκι κατσαρόλας με καρότα

Σήμερα το μενού έχει κρέας και μάλιστα κοκκινιστό! Αυτή η συνταγή με μοσχαράκι στην κατσαρόλα με το καρότο θα σας συναρπάσει.

Σήμερα το μενού έχει κρέας και μάλιστα κοκκινιστό! Αυτή η συνταγή με μοσχαράκι στην κατσαρόλα με το καρότο θα σας συναρπάσει.

Υλικά συνταγής

1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά)
2 κρεμμύδια
5 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια ή ροδέλες
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμός ντομάτας εμπορίου
2 ποτήρια νερό περίπου
1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
1 κ.σ. κοφτή ρίγανη
4 κόκκοι μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο cooklos.gr

Send this to a friend