Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Πέτρος Φιλιππίδης: «Παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του ηθοποιού

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παγωτάκι για να δροσιστείτε; – Υπέροχο παγωτό πορτοκάλι

Υλικά Άχνη ζάχαρη 100 γρ Κρέμα γάλακτος 500 ml Χυμός πορτοκαλιού 450 ml Ξύσμα πορτοκαλιού από 1 πορτοκάλι Χρώμα ζαχαροπλαστικής πορτοκαλί προαιρετικά [adsense] Οδηγίες Στύβουμε τα πορτοκάλια και τα σουρώνουμε πολύ καλά. Σε ένα μπολ χτυπάμε την άχνη ζάχαρη με την κρέμα γάλακτος αρκετά μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα κι ανακατεύουμε. Εάν […]

Υλικά

Άχνη ζάχαρη 100 γρ
Κρέμα γάλακτος 500 ml
Χυμός πορτοκαλιού 450 ml
Ξύσμα πορτοκαλιού από 1 πορτοκάλι
Χρώμα ζαχαροπλαστικής πορτοκαλί προαιρετικά

[adsense]

Οδηγίες
Στύβουμε τα πορτοκάλια και τα σουρώνουμε πολύ καλά. Σε ένα μπολ χτυπάμε την άχνη ζάχαρη με την κρέμα γάλακτος αρκετά μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα κι ανακατεύουμε. Εάν θέλουμε έντονο πορτοκαλί χρώμα ρίχνουμε 2-3 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ, το σκεπάζουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη. Στα 5 λεπτά το βγάζουμε και με ένα πιρούνι το ανακατεύουμε να διαλυθεί ο πάγος και το ξαναβάζουμε κατάψυξη. Κάθε 45 λεπτά το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ. Αυτό το κάνουμε τουλάχιστον 6-8 φορές για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

Πηγή: www.chefoulis.gr

Συνταγή: Τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα γάλακτος και φιστίκι Αιγίνης (ΒΙΝΤΕΟ)
Τοστ: Γιατί δεν πρέπει να το ψήνουμε στην τοστιέρα; Μια ιδέα για να το «απογειώσουμε» (Οδηγίες – Συνταγή)
Νηστεύετε; Αντικαταστάσεις υλικών για υπέροχα νηστίσιμα γλυκά
Συνταγή: Cake bars, αφράτα, λαχταριστά, αλλά και υγιεινά (ΒΙΝΤΕΟ)
Η κλασική, ιταλική καρμπονάρα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου – Το απαιτεί η μέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άκης Πετρετζίκης – Συνταγή: Cinnamon roll cookies