Αθήνα

14 oC

θύελλα

Ένα πιάτο... όνειρο: Ριγκατόνι σε κόκκινη σάλτσα πάπρικας με κάπαρη κι ελιές

Ποιος λέει όχι στα ζυμαρικά, ποιος θα τα αρνηθεί "λουσμένα" με σάλτσα ντομάτας; Αν λαχταρίσατε μακαρόνια με μεσογειακή εσάνς, τότε η παρακάτω συνταγή με ριγκατόνι είναι η ιδανική για εσάς.

Πώς θα τα φτιάξετε βήμα-βήμα

Υλικά συνταγής

για τα ζυμαρικά
500γρ. ριγκατόνι (ένα πακέτο)
νερό (5L για το βράσιμο)
50γρ. αλάτι

για τη σάλτσα
500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ. κονκασέ
1 φλιτζ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
2 κ.γ. κάπαρη πλυμένη
½ κ.γ. πάπρικα καυτερή
⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ζάχαρη
αλάτι (προαιρετικά)
½ κ.γ. πιπέρι

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο cooklos.gr

Send this to a friend